Yasomi CM1001 Tam Otomatik Kahve Makinası Süt Sorunu

bydontknow

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Ocak 2023
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce yasomi cm1001 aldım. İlk 2 ay çok memnun kaldım herşey 4/4 lük çok güzel kahve yaptı sorun yaşamadık hiç. 1 Ay önce makine videodaki gibi süt vermemeye başladı. Servisle görüştüm söylediklerini yapmama rağmen sorun çözülmedi. Delta servise gönderdim garanti kapsamında lanet olsun 1 ay beni bekletiler çok yoğunuz servis süreci 15 gün 20 gün derken 1 ay sonra cihazda sorun yok deyip geri yolladılar. Bu gün makine geldi ilk 2 kahveyi normal verdi akabinde tekrar aynı problem baş gösterdi.

Video çektim acaba bir şeyimi hatalı yapıyorum diycem bu şekilde 2 ay boyunca sorunsuz içtik kahveyi. Sizce problem nerede ne yapmalıyım ?

Video:

Kullandığım süt yarım yağlı a101 sütü. Makine sütü hiç çekemiyor. Borular vs temiz ağzımla sütü çektiğimde süt geliyor :D
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Hocam selamlar,
Markayı açıkçası ilk kez duydum. Garantisi devam ettiğine göre tekrar servis ile görüşmenizde fayda var. Makinenin pompa kısmında sorun olabilir. 2 kahveyi normal verip sonra vermiyorsa süt oranın düştüğü için sonra olabilir mi? Belki öyle bir şey de olabilir.
 

bydontknow

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Ocak 2023
Süt kapını ağzına kadar doldurdum. Servisten geldikten sonra 2 kahveyi normal aldım. Akabinde hiç vemredi. Süt haznesini fulledim tekrardan gene değişmedi. Sadece süt bile vermiyor sıcak süt.

 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Hocam süt yerine su koyup denediniz mi? Sanrıım pompada sorun var. Tekrar servis başvurmak gerekir. :confused:
 

gazelle

Aktif Demleyici
Katılım
25 Ocak 2022
Bence sorun süt tankının içindeki tankın en dibine kadar giden borunun tank kapağına bağlantı noktasından kaynaklanıyor. Kapak ile borunun birleştiği noktada bi conta olması gerek, bazen iyi oturmayabiliyor.
 
Üst