HİSLİ Kahve Tadımları

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Kahve paylaştıkça birlikte denedikçe güzel. En son Goat Story'nin Colombia Monteblanco Citric Fermentation içtiğimde direkt olarak bu kahveyi yalnız içmemem gerektiğini düşündüm. Gerçekten çok keyif veren bir kahve. Hasan-İsmail-Sadık 3 arkadaş bir tadım ekibi kurduk :D @teyyaredenkahve L harfi ile daimi üyemiz. Sondaki İ ise İzmir :D oldu.

Öğle arasında 1 saatlik tadımımızda

Goat Story - Colombia Monteblanco Citric Fermentation
Goat Story - Rwanda Gasharu Ireme
Coffeenutz - Panama Ninety Plus Juliette
UltraCoffee - 1 Kahve 3 profil deneyimlemeye çalıştık.

Goat Story, Kolombiya gerçekten Lavanta, Yasemin notaları ile eşsiz bir deneyim sundu. Kompleks yapısı asidite ve tatlılığı katmanlı sunuşu ile fark yarattı.
Goat Story, Rwanda ise 72 saatlik anaerobik bir kahve olmasına rağmen damağı çok yormayan. Kırmızı meyve notalarının hakim olduğu bitişi hafif alkölümsü bir kahveydi.
Coffeenutz: Panama Ninety Plus Juliette, demlerken elleri titreten :D Acaba hatalı olacak mı diye düşündüren kahvelerden. Kavrum oldukça homojen ve NinetyPlus'ın kendi kavrumuna göre oldukça açık. Aromada tatlı vanilya ve çiçeksi koku oldukça hakim. Bunu tadımda da çok rahat deneyimleyebiliyorsunuz. Katmanlı güzel bir kahve. Hafif bitki çaylarını da andırdı. Bitişte ben almadım ama diğer dostlar portakal kabuğuna benzer bir asidite aldıklarını belirttiller.
Ultra Coffee: Ben demlemelerde hem Nordic hem de Omniyi çok beğendim. Ufak değişiklikler ile neler olabileceğini görmek güzeldi.
Her kahve ile ilgili notlarımı ayrı başlıklarda da yazacağım için şimdilik HİSLİ kalın ve güzel kahveler deneyin.

1 saatlik etkinliğimizde onur konuğumuz Sevgili dostum @sacanan eşi Mine'de bizimleydi. Tadımlarımız devam edecek :D
6F39602E-5F35-4383-8C22-D2CDB71BD39A.jpeg

04A03BF9-8777-4989-9832-695FBC9D88D1.jpeg37B0563E-B713-4703-8C73-0ED8EEE5DEC2.jpg
 
Son düzenleme:
Üst