Satıldı 51mm distrubuter ve tamper + puck diffuser + cesitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkorayt

Yeni Kahvesever
Katılım
27 Şub 2022
arkadaslar selamlar ilandaki urunleri aldiktan kisa sure sonra makine degistirince sayili kullanildilar ve sifir gibi tertemizler.

Fotograftaki kasik/portafiltre yedek parca olarak satilik olup yay, sap vs gibi parcalari kullanilabilir, ayri ayri bulunmasi zor ve maliyetli parcalar. Onemle belirtiyorum kasik fiyatlandirmaya dahil edilmedi, setle birlikte verilecek.. Portafiltreyi farkli bir makineye uydurmak icin dremelle az ugrastim, kulaklarini kuculttum vs izleri gorunuyor, haliyle bu ekilde delonghi makinelere uyacagini sanmiyorum ve kasik yayi + sap icin birilerinin isine yarar ya da deneysel ugrasilir diye fotografini ekledim.

1. 51mm 1.7kalinlik espresso puck screen ( daha homojen su akisi saglamak ve kanallamayi onlemek icindir, ozellikle delonghi makinenizde dipsiz portafiltre ile sonuc almaya calisiyorsaniz kesinlikle oneririm)
2. 51mm dosing funnel ( kasiga kahve koyarken dokulmeyi onlemek icin )
3. 51mm 14-18gr basincsiz sepet
4. 51mm ayarlanabilir cift yonlu distrubuter tamper
5. Yedek parca olarak 51mm delonghi dipsiz portafiltre (lutfen ustteki aciklamayi okuyun)

Toplam dusundugum rakam 500TL, (sifirdan toplamaya kalkilsa sanirim portafiltre haric 700den fazla tutuyor) ankara ici elden teslim yapabilirim, kargo ucreti karsi odemeli gonderilir.
pixlr.jpg
IMG_20220507_152337.jpg
 

serkanaksoku

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Ağu 2022
Merhabalar,
Yukarıda da belirttiğiniz gibi portafiltre sanırım benim delonghi ec 201 serilerine uymuyor. Uysa almak isterdim. Puck screen, dosing funnel ve tamper için fiyat verebilir misiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst