Comandante'nin Yeni El Değirmeni - Trailmaster

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Sanırım ürüne oldukça yoğun bir ilgi var, aksamalar bu nedenle olabilir. Merak ile fiyatını bekliyorum. İnşallah uygun fiyatlı gelir ve değirmeni olmayan herkes kolaylıkla bu seviye değirmenlere ulaşabilir.
 

Artticles

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Ocak 2022
Maalesef hiç ikna edici değil.

Ülkemizdeki yerli distribütörler bir sürü marka ve proje ile uğraşıyorlar ve çok daha iyi bilgi veriyorlar.

Biz zaman buluyorsak, koca firmaların zaman bulamamasını kabul edemem. Ürün hazır değil, ya da iyileştirmeler yapılıyor, biz önden ilgi çeksin diye yayınladık diyebilirler. Bunda ayıp bir şey yok. Reklam herkes yapıyor ve yapmalı... ama zaman bulamadık, çok yoğunuz, web sitesi ile ilgilenen yok falan amatör butik işletmelerde kabul edilebilecek şeyler.
Aynen öyle
 

mkorayt

Yeni Kahvesever
Katılım
27 Şub 2022
Timemore chestnut c2 ile kıyasladınız herhalde, yoksa timemore'un üst seviye değirmenleri mevcut. Bu şekilde molent timemoredan üstün demeniz çok genel olmuş. Neyse ben konuyu dağıtmayayım.
Aynen hocam, c2 ben de az sitemkar detaya girmeden yazdim, degirmen degil piyasada tekstilinden, gidaya, elektronige bir cok konuda ayni durum var ama elbet hakkiyla yapanlar gibi gercekten yerli uretim demeye utanacagimiz urunler de cikiyor tabi... Neyse...bir kisir dongudeyiz bakalim :D
 

gazelle

Aktif Demleyici
Katılım
25 Ocak 2022
Mayıs’ta satışa çıkacaktı sözde ama yalan oldu anlaşılan. bu kadar kötü lansman az görülmüştür galiba
 

ikoh

Profesyonel Demleyici
Katılım
25 May 2021
Trailmaster konusunda bir merak veya heyecan duyan var mı? Sanırım instagramdaki kahve içeriği üreticileri her şeyi çok hızlı tüketiyorlar, birkaç aydır sürekli trailmaster fotoğrafı ve videosu görüyorum. Ancak şuana kadar "dayanıklı" dışında hiçbir bilgi göremedim. Kesicisi, ayar mekanizması, fiyat aralığı vs vs hiçbir şey göremiyorum ve o kadar çok içerik paylaşıldı ki "aşık usandırma" noktasına geldi benim için.
 
Son düzenleme:
Üst