NEWS! Big Joe Topuz

Cafeinman

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Eyl 2019
Konum
İstanbul
Yapmış olduğum topuzlardan bu üç tanesini forumdan arkadaşlara hediye edeceğim. (Gönlüm Öğrenci veya mali yönden zorluk çeken arkadaşlara gitmesinden yana) Topuzlar Comandante ve Jx pro ile uyumlu. Talebin fazla olması durumunda çekiliş yapabiliriz.
 

Ekli dosyalar

  • CE770685-42DB-4F4D-B02A-731C5B1D3E09.jpeg
    CE770685-42DB-4F4D-B02A-731C5B1D3E09.jpeg
    293.2 KB · Görüntüleme: 146

Cafeinman

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Eyl 2019
Konum
İstanbul
El emeği, göz nuru topuzlar, ellerine sağlık Zeynal abi. :D @teyyaredenkahve den gördüğüm kadarıyla, K serisi ve J serisinin hepsiyle uyumlu bu topuzlar. Öğrenciyim ama yine de yedeklerden birinci sırada talip olmak istiyorum.
Teşekkür ederim talep topuz sayısından fazla oldu çekiliş yapacağız bu konuda sayın @pepukkahve ile @teyyaredenkahve destek olursa daha iyi olur sanırım.
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Teşekkür ederim hocam instagramda denk gelmiştim çekilişe oradan esinlendim güzel bir yol bulacağınızdan şüphem yok.

Zeynal Abi selamlar, öncelikle bu güzel düşüncen için çok teşekkür ederiz. Ben de Eskişehir'de Levent'tin topuzu kullandım. Oldukça keyifli eline sağlık.

Maleseef çekiliş olayları Instagram üzerinde oldukça sıkıntılı bu konuda ciddi yaptırımlar var. İyi niyetli bir şeyler yapılmak istenirken ciddi sorunlar yaşayabiliriz. Dilerseniz bu şekilde bir ürünü olmayan ve katılmak isteyen öğrenci arkadaşlar buraya isimlerini yazar ise aralarında bir kura çekebiliriz. @portakalhalil dediği şekilde de olabilir ama ihtiyacı olan kişiye ulaşması zor olabilir.
 

Daunterm

Profesyonel Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Konum
Konya
Selamlar, yeni mezun ancak meslek sahibi değil de öğrenci muamelesi gören stajyer avukatlar için kontenjanınız varsa çekilişte yer almaya talibim

Tam olarak durumumuz budur. Ne öğrenciyiz faydalarından yararlanabiliyoruz, ne de işimiz var faydalarından yararlanabiliyoruz. Bizler ortada kalmış küçük ve minnak stajyer avukat kesim :D Varsa şansımız ben de katılmak isterim.
 
Üst