Preon Coffee Roastery - Veda Mesajı

karapapak

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Ağu 2022
çok mu ucuz gittiler ne :D
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2022-09-08-21-13-17.png
    Screenshot_2022-09-08-21-13-17.png
    151.4 KB · Görüntüleme: 106

alik

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Ocak 2019
Konum
Akçakoca
Bu siteden aldığım blend espresso çekirdekleriyle tam otomatik makinede güzel ayar tutturmustum,fiyat performans olarak da çok iyiydi,şimdi içtiğim kahveye söylenirken aklıma geldi kapanması iyi olmadı
 

zebercet

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
22 Şub 2022
Konum
Ankara
nedense buranın ismini duyunca adamın alikoçla ve acunla olan fotosu geliyo güzel pazarlama
klasik ekipmanlar hariç geri kalan çöp size pompalanmaya çalışan nasıl sevmicen gibi sözlere kanmayın hepsinin muadili var bir yarışmaya katılmayacaksanız paranız çöpe gitmesin sonra satmaya çalışıyosunuz

videonun başı selam sonra neler gömdük istiklal marşı kapanış :D
Emekli albay mısınız?
Nedir bu huysuzluk(:
 

Daunterm

Profesyonel Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Konum
Konya
Dostlar, insanlar zor dönemden geçiyor olabilirler. Neler yaşadıklarını bilmiyoruz ve bu süreci gerçekten nasıl hissetirdiğini de tahmin edemeyebiliriz.

Bu yüzden bize bir açıklama yapılmadı diye üzülmek veyahut kırılmak için çok erken. İnsanlar kendilerini topladıktan sonra yine konuşulur tabii ki. Tabi Beytullah abinin kararıysa hiç konuşmakta istemeyebilir ona da saygı duyarım ama yaşam sıkıntısının bu kadar güzel bir taciri zor düşürmesi beni çok üzüyor.
 

yoyasak

Yeni Demleyici
Katılım
25 Ağu 2022
Üzülmeyin arkadaşlar bu kadar. Belki kimselere açıklamak istemediği durumlar oldu, belki buralara yolu düşmedi, belki düştü tek satır yazmak istemedi. Ne olduysa oldu. Size ulaşmak ve açıklama yapmak isterse yapar bence.
 
Üst