Preon Coffee Roastery - Veda Mesajı

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Harika kahveler sunmanızın yanında harika da iletişim örneğiydiniz, ben kahvelerinizi alırken hep çok rahattım sonucun iyi olacağından. Epeydir, yeni kahveler gelir mi diye bekliyordum, sonra bu işin devamının gelmeyeceğini anladım . Umarım farklı yollarda tekrardan kesişir yolumuz, aileniz ve sizin için rahat ve güzel günler diliyorum. Sağ olun emekleriniz için.
 

portakalhalil

Uzman Demleyici ☕
Katılım
20 Ocak 2022
Öncelikle uzun zamandır bilgilendirme yapmadığım için arayan merak eden herkesten özür dilerim. Bu süre zarfında devam mı tamam mı diye kendim bir muhasebe içindeydim ben bile bilmezken sizlere bir şeyler söylemek manasız olacaktı.

Preon şahsi görüşüm kısa zamanda benimsendi ve güzel bir ivme ile büyüme yakaladı. Daha önemlisi şikayet oranı ve hata oranı çok düşük oldu. Yoğun dönemlerimiz oldu belki de en memnun kalınan dönemlerimiz onlardı. Bugün baktığımda genel itibariyle insanların ilk aklına gelen kavurmacılardan biri olduk. Hep dedim sizlere ben tek başımayım en başından beri bu sadece kas gücü, beyin gücü olarak değil sermaye açısından da böyleydi. (Kişisel dostluklarımı hiç bir zaman ticarete karıştırmadım bazı aksini söyleyen andavallar oldu maalesef) Sonuçta yıllarca sektörde çalışarak az bir birikim çokça kredi ve borçla kurdum. Devam eden süreçte her ne kadar başarılı gibi gözükse de doğrudan ülkenin ekonomik şartları sonucunda -son bir yıldır özellikle- zaten benzinsiz olan benim için çok da yapacak bir şey yoktu. Eksiden artıya bu kur ve enflasyon ortamında bu kadar niş bir sektörde geçmek biraz don kişotculuk. Üstüne ticari açıdan çok fazla iltimas göstermem, prensiplerimden vazgeçmemem işleri daha da zorlaştırdı. Her şeye rağmen bekledim.

Artık preon coffee roastery resmi olarak da kapandı arkadaşlar. ekipmanlarım satışta ilgilenen olursa yardımcı olurum. Bu süre zarfında başta @OmerAydin bey ve @hasimsolmaz abiye nazik ve cömert teklifleri için çok teşekkür ederim. Bunu ayrıca anlatacağım. Arayıp dönemediğim bir çok kişiden de tekrar özür dilerim.

Uzun uzun bir çok meseleden bahsedebilirim tabii ki ama çok da gerek yok sanırım. Yine de atladığım bir şey varsa özür dilerim. Bundan sonra forumda bulunacağım. Herhangi bir konuda tabii ki sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Herkes adam ölmüş gibi ağıtlar yakıyor yahu, Beytullah abinin yeri herkeste ayrı, varsın kahve kavurmasın, belki günün birinde alırız bi ikawa o bu şu gideriz beraber kavururuz, olabilecek şeyler bunlar, @beytbaba abi sözüm olsun sana mısır patlatma makinesi falanda uyar bana da, azcık çıtayı yükseltip ikawa falan alırsam sırtlanıp sana gelcem beraber kavururuz, sen yine gel foruma beraber kahveler içelim, sohbet edelim, muhabeti güzel insansın, her şeyin hayırlısı olsun zorlamayla olmuyor zaten her sey olacağına varıyor, kimse üzülmesin, atın şu ölü toprağını üzerinizden vakum da hâla preon damolar vardır 😂
 
Üst