Kahve.com

bakyuz

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Şub 2021
Merhabalar . Çekirdek kahve almaya yeni başladım önce kahve.com dan aldım memnum oldum ama forumlarda kahve.com u çok göremedim . Tercih edilmiyor mu veya başka önerebileceğiniz site var mı
 

inclc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Eki 2016
Konum
izmir
kahhve.com dan genellikle Petra Acme alıyorum. Birde ekipmanlarımı çoğunlukla buradan aldım.
 

C8H10N4O2

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Ağu 2019
Konum
İstanbul
kahve.com u ilk başlarda, fiyatları daha uygunken çok denedim her çeşidini. Benim Favorim Cuba kahvesiydi. artık kahve.com u tercih etmiyorum hem fiyatları aşırı yüksek hem de gözümdeki imajı sarsıldı :D biraz firma her yere girdi neredeyse. Carrefourlarda bile moliendo satılıyor. Hatta benim çalıştığım kitabevi de bir dönem moliendo sattı :D
neyse öneri site olarak
1-) https://kafeingo.co fiyatları yükseldi artı üstüne bir de kargo parası da alıyorlar artık ama
özellikle Guatemala,El salvador ve kendi harmanları olan Intro(sert içim seviyorsanız özellikle bu denenebilir) ları çok iyi.

2-) https://coffeetropic.com/kahveler/ un da cuba,Guatemala,Peru,El Salvador,Nicaragua kahvelerini beğenmiştim. Kavrumları ve lezzetleri iyiydi bana göre.

3-) pek herkese hitap etmiyor forumda ama https://www.sanalbaharat.com/ un kahvelerini ben beğeniyorum ve ayrıca piyasaya göre fiyatları çok uygun. Burdan da Cuba,Guatemala(iki çeşit var ikisi de güzel), el salvador, endonezya sumatra, endonezya java benim en çok tercih ettiklerim. Özellikle Guatemala ile El salvador karışmından çok iyi tatlar elde ettim. Bu siteden uygun fiyata kahveler alıp da damak tadınıza göre değişik harmanlar deneyebilirsiniz. Hem keyifli oluyor hem de tecrübe kazanıyorsunuz kahve konusunda. (Bu arada bu firmanın bazı kahveleri standart kahve ve su ölçeklerine göre zayıf kalabiliyor onu da deneyerek öğrenebilirsiniz :D Ben 4 senedir alırım daha yeni oturttum bu firmanın kahvelerindeki tarzımı)

4-)Puro italiano adında koffieboon adlı firmanın bir harmanı var onu da çok beğeniyorum(Cuba,Guatemala,Kenya harmanı)gerçekten çok iyi bir harman. içtikten sonra damakta çikolata ve isli tadı net alıyorsunuz.kokusu da çok iyi hem çeirdek hem öğütüldükten sonraki koku hem de bardaktaki kokusu. (***Bu kahve sadece çekirdek olarak satılıyor) bunu mutlaka deneyin https://www.trendyol.com/koffieboon/puro-italiano-1-kg-cekirdek-kahve-p-44867039

5-)eminöünündeki Kurukahveci İhsanoğlu firmasının kahveleri de başarılı. online satış siteleri de var ordan kahve deneyebilirsiniz.
https://www.ihsankurukahvecioglu.com/filtrekahve

ben isli,tütünsü,kakao ve çikolata tatlarını barındıran asitliği düşük olan kahveleri sevdiğim için bun kahve isimlerini verdim.
 
Üst