(Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

'Moka Pot' forumunda yalcinclk tarafından 27 Nis 2015 tarihinde açılan konu

  1. yalcinclk

    yalcinclk Yeni Üye

    Selamlar,
    Metro gross market katalogunda bialetti moka pot ve çift cidarlı kahve bardakları mevcut. Moka pot kaç bardaklık bilmiyorum ama fiyatı uygun gözüküyor, bilginize...


    [​IMG]
     
  2. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    merhaba,

    güncel katalog mu bu yoksa mayıs ayı katalogu mu? 22 nisan tarihlilerde görmedim bu indirimleri.
     
  3. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

  4. Aslanbek

    Aslanbek Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    tüm metro marketlerde oluyor mu yoksa mağazaya özgü olma ihtimali var mı? epey uzak da gidip boş geri gelmek istemiyorum :)
     
  5. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Valla bu Anneler Günü indirimi altında duruyor onadan dolayı tüm mağazalarda indirim vardır. Ama her mağazada stok yoktur. Hatta zannımca hiçbir mağazada stok yoktur. :)
     
  6. MrFahrenheit

    MrFahrenheit Emir OTLUOĞLU

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Çift cidarlı fincanlar oldukça güzel gözüküyor :)
     
  7. Tankut

    Tankut Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Moka Pot ;
    Ocak Üstü Espresso Cezvesi-moka Pot- 1-2 Kişilik GittiGidiyor'da 161809679
    Bu ürünü aldım neredeyse 2 ay oldu..Orjinal değil.Uzakdoğu malı.ama inanılmaz memnunum..hiç bir sorun yok.2-3 günde bir mutlaka kullanıyorum ve en sevdiğim kahve ekipmanım.Kesinlikle fazla para vermeyin.Ürün alüminyum...Bialetti de alüminyum..,karmaşık-elektronik bir alet değil sonuçta..40 tl ye almıştım.5 tl zam gelmiş..hararetle tavsiye ederim..satıcı ilgili,dürüst...24 saatte kargoya verdi..
     
  8. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    50 liraya bialetti almak varken 5 lira için Çin malı ürün mantıklı gelmedi. Ben neredeyse 15 günde bir Çin'den bir şeyler alan bir insanım. Çin mallarını küçük görmüyorum. Ama 5 lira fark için değmez. Ama meraklı olmayıp sırf deneme amaçlı alacak ve daha az para vermek isteyen arkadaşlar direk aliexpress üzerinden getirtebilir
     
  9. Aslanbek

    Aslanbek Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    öncelikle haber veren arkadaşa teşekkürler dün ankara mamak metrodan hem moka pot aldım hem de çift cidarlı bardaklardan aldım. moka pot orjinal bialetti ve 4 cups olan modeli. beş altı tane daha vardı reyonda. daha yeni yerleştiriyorlarmış rafa görevli arkadaş öyle söyledi. zaten o yüzden de bardakları bulurken baya zorlandım ama ankarada olup almak isteyen varsa hala tüm modellerden vardı.
    aklında moka pot alma fikri olanlar için çok uygun gerçekten hem italya hem de amerika fiyatından daha uyguna geliyor.
     
  10. Tankut

    Tankut Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Pardon..İlana doğru dürüst bakmadan yazarsan böyle olur...tabiiki 5 tl için orjinali alınır..bu arada bir büyüğüne bakmışım.benim aldığım, en küçük olan buydu..32,90 tl
    Ocak Üstü Espresso Cezvesi-moka Pot- 1 Kişilik GittiGidiyor'da 162838336
    39.90 dan almıştım..7 tl inmiş.(benim aklım hala ebaydeki 80 tl lik orjinallerde..onlarla kıyasladım)..
    Genuine Bialetti Moka Express Stovetop Espresso Maker 3 Cup and Filter New 0076753067997 | eBay
    80 ise 32 yi alırım.48 tl farka değmez..Ama 50 ise 50 yi alırım..
     
  11. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    bardaklar için gittim, belki yedekte dursun diye french pressi de alırım dedim. bardakları beğenmedim. french press zaten normalde de 9 liraya satılan aşırı dandik bir ürün. ama bialettiyi canlı görünce maalesef etkilendim ve 1 tane aldım.
     
  12. alper.goren

    alper.goren Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Bu orjinal bialetti degil galiba

    tepetaklak ile isinlandi
     
  13. yalcinclk

    yalcinclk Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Cem (tava markası olarak bilinen) firması 2007 yılında İtalyan Bialleti firması tarafından satın alınmış. Üretim yeri Türkiye olabilir ama ürün orjinaldir arkadaşlar, metro sahte satamaz.

    Özellikle Aluminyum ve plastik (aeropress için) sıcak gıda hazırlama ekipmanlarında Çin yerine orjinal ürünleri tavsiye ederim.
     
  14. yalcinclk

    yalcinclk Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Bu arada ürünü esse de satışa çıkarmış: Arama Sonucu:

    2 cup için 69 TL, 4 cup için 99 TL fiyatı var. Esse' lerde genellikle %50 bazende + 20 oluyor, öyle denk getirebilirseniz fiyat metrodan uyguna gelir.
     
  15. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    orijinal. metro gibi bir firmanın sahte ürün satma riskine girmesi bile düşünülemez. zaten birisi niyetlense bile metronun sovyetler birliğinde bile olmayan bürokratik yapısı nedeniyle mümkün olmaz.

    [MENTION=359]yalcinclk[/MENTION] türkiye veya italya'da üretilmesinin ürünün kalitesini arttıracağını veya azaltacağını düşünmüyorum ama ürünün üzerinde made in italy yazıyor. tek kelime de türkçe yok.(metronun yapıştırdığı barkod etiketi hariç)
     
  16. Tankut

    Tankut Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    ama bialettiyi canlı görünce maalesef etkilendim ve 1 tane aldım.[/QUOTE]

    Hayırlı olsun..Moka her evde olmalı..:)....canın biraz espresso istiyorsa espresso, ama çoook istiyorsa orjinal olmasa da mecburen Moka..:)
     
  17. Tankut

    Tankut Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Bu arada herkes Mokayı sevmeyebilir....oldukça sert ve acı .. Bialetti'nin , İlly ile ortak olarak çıkardığı "cuor di moka" da bu acılık hissedilmiyormuş!..bunun peşinde çok koştum fakat az bulunuyor ve 60-70 dolar seviyelerindeki fiyatlarıyla çok çok pahalı..
     
  18. alper.goren

    alper.goren Yeni Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Bende bialetti moka pot var 2 cup cok memnunum arkadaslarin dedigi gibi bununla yaptigim kahve sert ve aci bende sut ve su ile karisim yapiyorum gayet guzel oluyor

    tepetaklak ile isinlandi
     
  19. MrFahrenheit

    MrFahrenheit Emir OTLUOĞLU

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    Bardaklar katalogdan ilgimi çekmişti, hatta bugün işten geç çıkmasaydım uğrayıp fincan almayı düşünüyordum ama yolumun üzeri olmadığı için geç çıkınca vaz geçtim. Neden beğenmediniz hocam merak ettim, değmezse hiç gitmeyeyim.
     
  20. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: (Metro market) Bialetti moka ve çift cidarlı bardak

    espresso bardakları bana çok büyük geldi. (içi değil dış çevresi) uzun latte macchiato bardağı olarak kullanılabilecek olanları beğendim aslında ama o tarz bardağa ihtiyacım yoktu. diğer fincanı da o anda beğenmedim. yani öyle objektif bir değerlendirmem yok. anlık gelişti. gidip görmekte yine de yarar var. başka şeyler de bulunabiliyor :) ben onun yerine katalogta 14 lira olan ama markette 10 liraya satılan tuz değirmeninden aldım mesela.

    bir de ihtiyacı yeri olanlar için yine de çeşit olabilir, uygun fiyat. 14 liraya 6'lı ya da 4'lü espresso fincan takımı var mesela. ama benim evimde bardakların bir kısmı bulaşık makinesinde durmasa rafta yer kalmayacak öyle söyleyeyim. kimi insanlar eski bardakları atıyormuş ama benim öyle bir huyum olmadığı ve birazcık güzel bir bardak gördüm mü atladığım için böyle bir sıkıntım var.