Satıldı Flair Classic + Pressure Gauge + Tamper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetakif

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ara 2019
Konum
Ankara
Flair Pro2 aldığım için yaklaşık 3 buçuk ay önce 2.el olarak aldığım flair classic modeli satılıktır. Önceki sahibinin dediğine göre toplam 5 kere anca kullanmış ve espressoya pek ısınamamış, ben de baktığımda çok az kullanıldığı parçaların temizliğinden anlaşılıyordu. Toplam yaklaşık olarak 70 civarı shot aldığımı tahmin ediyorum. Elektrikli olmadığı ve parçaların hissiyatının oldukça kaliteli olduğu hissedildiği için uzun bir süre kullanılabileceğini düşünüyorum zaten o yüzden ben de pro2 aldım. Çantası sayesinde taşınabilirliği çok kolay, kurulumu da oldukça basit şekilde yapılabiliyor. Flair'in genel dezavantajı ısıtması biraz uğraştırıcı olabiliyor ancak eliniz alıştıktan sonra oldukça hızlanıyor süreç. Basınç yapan kişinin elinde olduğu için de sıcaklık handikapları tolere edilebiliyor. Classic modelde normalde olmayan çelik tamperi ve pressure gauge(manometre) ekstra olarak bulunuyor, bu sayede signature model gibi düşünebiliriz. İstediğim fiyat 1600 tl.
 

Ekli dosyalar

  • resim_2021-02-06_140656.png
    resim_2021-02-06_140656.png
    771 KB · Görüntüleme: 107

omerzifonlu

Yeni Kahvesever
Katılım
22 Haz 2019
Merhabalar ürünle ilgili bir sorum olacaktı. Pro 2'nin 70ml olan demleme kafası bu ürüne uyumlu mu? Ayrı olarak alınsa ikinci kafa olarak kullanılabiliyor mu? İki ürüne de sahip olduğunuzu söyleyince aklımdaki bu soruyu size sormak istedim.
 

ahmetakif

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ara 2019
Konum
Ankara
Evet uyumlu, classic modelde plastik bir adaptör var kendi portafiltresi için, o çıkarıldığında pro portafiltresi uyuyor. Aslında bütün modellerdeki iskelet yapılarının boyutları aynı, sadece renkleri farklı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst