Bevo Kahve Deneyen Var Mı?

memet

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Tem 2020
Merhaba,

Bir süredir Türk kahvesini farklı yöresel çekirdeklerle denemek istiyorum ama fiyatlarından pek yaklaşamıyorum. Hepsiburada, Trendyol ve Gittigidiyor'da 100 gramı 20 küsür liraya çiğ çekirdekler satan Bevo diye bir marka görmüştüm, bugün ise hammaddeler.com diye bir sitede ise aynı çekirdeklerin 8-12 lira arası fiyatlarla satıldığını gördüm, .

Zaten kendim kavurmayı düşündüğümden ve neyi beğeneceğim hakkında hiçbir fikrim olmadığından aslında çok güzel fırsat ama Hepsiburada, Trendyol ve Gittigidiyor'daki kahvelerde yorum falan yok. Hiç deneyen oldu mu Bevo'yu aranızda, olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunacak var mı?

GG sayfası
Hammaddeler sayfası
 
Son düzenleme:

Espavala

Yeni Kahvesever
Katılım
19 Kas 2012
Konum
Trabzon
sevgili memet, bu site üzerinden yakın zamanda alışveriş yapma deneyimim oldu. Yeşil çekirdek olarak 2 çeşit kahve sipariş ettim. Ancak ürünler adamların stoklarında yok ve çok pişkinler. Aradığında umursamıyorlar. Ürünü tedarik edemediğimiz için kargoya veremadik deyip geçiştiriyorlar. ben sipariş verdikten 1 hafta sonra hala kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. şimdi paramın kredi kartına geri ödenmesini bekliyorum. hammaddeler.com dan uzak dur derim. Fiyatları biraz daha pahalı ama yine en garantili ve hızlısı sanalbaharat.com. buradan memnun kalırsın. Ürünlerin hasat tarihleri 2019-2020.
 

memet

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Tem 2020
Teşekkürler, forumda marka yerine sitenin arattığımda memnun kalanın olmadığını gördüm. Sanalbaharat'tan haberim var, bu 100 gramlık çekirdeklerden birkaç tanesini aslında Sanalbaharat'tan ne getirteceğime karar vermek için getirtmeyi düşünüyordum (tatlar hakkında hiçbir fikrim yok), yalnız çok baş ağrıtacaklar gibi duruyor.
 
Üst