3cores Roastery

cgrierdgn

Aktif Demleyici
Katılım
27 Şub 2018
Herkese merhaba.

Uniqua'nın kahvelerini deneme fırsatım olmamıştı, Kerem Küçükoğlu'yla da tanışıklığım yok fakat 3cores'u faaliyete geçtiğinden (ya da en azından faaliyete geçtikten bir müddet sonradan) beri takip etmekteyim. Yılbaşı çekilişiyle yüzde 20 indirim kazanınca, bir de deneme paketlerine kendileri indirim uygulayınca çekirdek almak farz oldu.

Evvela aşırı olumlu tavırlarının takdire şayan olduğunu belirtmem lazım. Detayları uzun uzun yazmak istemiyorum ama, isteyerek birkaç lira fazla ödememe rağmen (çünkü deneme paketindeki kahveleri ben seçmiş ve bir nebze daha pahalı bir çekirdek seçtiğim için kendimi borçlu hissetmiştim) ısrarla bir örnek çekirdek daha gönderdiler. Küçücük bir alışveriş için çok nazımı çektiler, sağ olsunlar.

Aldığım çekirdekleri Etiyopya Kochere, Kenya Mazahu, Kolombiya Garzon ve örnek olarak gönderdikleri Peru El Palto.

Hepsini de 1:16 ve Kasuya usulüyle demledim. Etiyopya ve Kenya'da ekşilik öne çıkar ve hafif kavrukluk tadı gelirken, Kolombiya'da tamamen dengeli bir içim yakaladım. Peru'da da o hafif kavrukluk tadı gelmekte. Tat profilinin henüz oturmamış olma ihtimaline bağlıyorum bunu. Aftertaste'te hepsi de kalıcılık arz etti. Sonuç olarak, benim için oldukça tatminkar bir tecrübe oldu. Fiyatları piyasaya nazaran zaten gayet uygun. Önümüzdeki uzun bir müddet buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Başarılarının devamını dilerim.

Not: Online satış sitesi açacaklar mı bilmiyorum, şimdilik N11'de dükkanları var.
 
Üst