İkinci Yeni Kahve & Çikolata | Kadıköy - Moda

latte

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Şub 2015
Arkadaşlar merhaba;

Belki aranızdan anımsayanlar olacaktır, eski aktif üyelerdenim. Bir ara günde 2-3 başlığı yanıtlarken forum çökünce ve belirli aralıktaki tüm girdiler silinince yazmayı bırakmıştım.

"Latte" kullanıcı adını İkinci Yeni Kahve & Çikolata adına yapacağım paylaşımlar için kullanacağım. 7 senedir kahve sektöründe çeşitli projelerde yer aldım, şu an da aktif olarak sürdürmekte olduğum projeler var. Forumda da adı sıkça geçen e-ticaret sitelerinden birisi bana ait. Ancak "İkinci Yeni" kafeyi bağımsız olarak hedeflediğim noktaya getirebilmek için diğer projelerden "Latte" kullanıcı adıyla bahsetmemeyi düşünüyorum.

Gelelim "İkinci Yeni" ye; Bu başlığı açmamın sebebi, forumdaki yazar arkadaşların paylaşımlarında gördüğüm üzere "forum üyelerinin toplanarak, tanışıp kahve sohbetleri gerçekleştirebilecekleri" mekan arayışına alternatif olmasıdır.

Moda'da ki kahve dükkanımız bu buluşmalar ve kahve sohbetleri için iyi bir alternatif olabilir. Artık değerlendirmesini hep birlikte yapıp tartışabiliriz bu başlık altında. Hem farklı semtlerden ulaşımın kolay olması hem de farklı bir çok demleme ekipmanı ve kahve çeşidini bulundurması ile iyi bir alternatif olabilir diye düşündüm.

İkinci Yeni'de Single Origin Classic ve Single Origin Premium Beans başlıkları altında 11 yöresel kahve ve Blend Coffee başlığı altında 4 harman kahvemiz bulunmaktadır. Kahveler İkinci Yeni atölyede ortalama 20 günde tüketilecek şekilde taze olarak kavrulmaktadır.
İlave olarak 250 gramlık paketlerde paket kahve satışı da bulunmaktadır. Moda civarında oturanlar veya Moda'da vakit geçirenler için evde tüketmelik kahve tedariği için iyi bir alternatif olabilir.

Toparlamak gerekirse; İkinci Yeni'de sizleri ağırlamaktan ve olası buluşma etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız, sorularınız olursa bu başlık altında en kısa sürede içtenlikle cevaplamaya çalışacağım.

Herkese iyi forumlar
 
Üst