Satılık Siyah Timemore Sculptor 078s ve Beyaz Sculptor 64

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Yaklaşık 8 ay önce elime ulaşan grinderı artık kullanmadığım için satmak istiyorum. Son 3 aydır toplamda 5 kere kullanmamışımdır. Yaklaşık 3-4 kg öğütülmüştür. Seasoned diyebiliriz. Görüleceği üzere dosing cup'ın konulduğu bölgede kılcak çizikler var. Bu çizikler birkaç ay sonra herkesin grinderında olacak, kaçınılmaz bir durum.


Fiyat: 24.000tl


Elimde, Türkiye’ye getirdiğim ancak nadiren kullandığım bir adet beyaz timemore sculptore 64 var, onu da ekliyorum. Ancak bu grinder ile ilgili ufak bir nokta var, ilki bazı ufak çizikler olması. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum, ya kargoda oldu ya ben Türkiye’de yokken evde bir şeyler oldu ama bana söylenmiyor :D İkinci nokta ise grinderın RPM ayar düğmesi. Bu düğme birgün kendiliğinden düştü muhtemelen daha önce bir sorun oldu ancak bir süre daha dayandı. Bunun üzerine timemore’a yazdım, bana yeni bir düğme gönderdiler ve bunu grindera taktım, şu an sorunsuz çalışıyor. Ancak sorun şu ki, defalarca beyaz renk olduğunu belirtmeme rağmen, timemore bana siyah düğme gönderdi… Dolayısıyla şu an elimde siyah-beyaz bir sculptor 64 var. Tüm bu sebeplerden ötürü grinderın fiyatını oldukça uygun tuttum. Bu fiyatla bir daha ilan açılacağına ihtimal vermiyorum, çünkü Türkiye fiyatı muhtemelen 24-25 bin tl olacaktır. İkinci ürünün fotoğraflarını kısa sürede ekleyeceğim.

edit: fotoğraflar eklendi


Fiyat: 13.000tl
 
Son düzenleme:

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Güncel

Ve bu ilana bir ekipman daha eklemek istiyorum. Elimde, Türkiye’ye getirdiğim ancak nadiren kullandığım bir adet beyaz timemore sculptore 64 var, onu da ekliyorum. Ancak bu grinder ile ilgili ufak bir nokta var, ilki bazı ufak çizikler olması. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum, ya kargoda oldu ya ben Türkiye’de yokken evde bir şeyler oldu ama bana söylenmiyor :D İkinci nokta ise grinderın RPM ayar düğmesi. Bu düğme birgün kendiliğinden düştü muhtemelen daha önce bir sorun oldu ancak bir süre daha dayandı. Bunun üzerine timemore’a yazdım, bana yeni bir düğme gönderdiler ve bunu grindera taktım, şu an sorunsuz çalışıyor. Ancak sorun şu ki, defalarca beyaz renk olduğunu belirtmeme rağmen, timemore bana siyah düğme gönderdi… Dolayısıyla şu an elimde siyah-beyaz bir sculptor 64 var. Tüm bu sebeplerden ötürü grinderın fiyatını oldukça uygun tuttum. Bu fiyatla bir daha ilan açılacağına ihtimal vermiyorum, çünkü Türkiye fiyatı muhtemelen 24-25 bin tl olacaktır. İkinci ürünün fotoğraflarını kısa sürede ekleyeceğim.
 
Üst