Klar Coffee Roastery

cafeingenieur

Aktif Demleyici
Katılım
2 Şub 2022
Merhaba,

Klar Coffee forumda halihazırda bilinen bir firma olmasına rağmen gördüğüm kadarıyla henüz başlığı açılmamış olduğu için, kendileri hakkında deneyimimi bu şekilde aktarmak istedim.

Geçtiğimiz gün eşimin tavsiyesi ile ilk defa Caddebostan şubelerine gittik. Oldukça iyi karşılandık, kahve merakımızı farkeden barista ve servis yapan arkadaşlarla sohbet ettik. İçtiğimiz espresso ve latteyi oldukça beğendik. Latte için kullandıkları single origin Brezilya kahvesinden kampanya dahilinde oldukça uygun fiyata yarım kilo çekirdek aldık. Buraya kadar zaman zaman karşılaştığımız bir tablo olsa da işin özellikle dikkatimi çeken kısmı yiyecek menüsü oldu.
Burası elbette bir kahve forumu ancak kahve kökenli bir firmada daha önce karşılaşmadığımız seviyede başarılı bir yemek menüsü bulunca, buradan kahve yanında güzel yiyecek de arayan arkadaşlara özellikle tavsiye etmek istedim.
French Toast ve Sosisli menülerinden denedik ve çok memnun kaldık. Diğer menülerinden deneyen arkadaşlar da buraya yazabilirlerse belki kendileri hakkında fikirlerimizi daha da geliştirebiliriz diye düşünüyorum. Bence kahve yanında yiyecek kısmına da bu kadar değer veren roasterların olması değerli bir şey. Bu alanda bir rekabet kahveye olan odağı azaltmadığı sürece son kullanıcı olan bizlere her türlü faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Üst