Eureka Baby Grinder El Değirmeni

vinsanity

Yeni Demleyici
Katılım
23 Eki 2014
Elektrikli öğütücüleriyle ünlü İtalyan firması Eureka "Baby Grinder" adında ilk el değirmeni modelini duyurmuş. Son yıllarda el değirmeni pazarının büyümesi onların da dikkatini çekmiş olmalı.

Şimdilik bilinenler tüm demleme yöntemleri için kullanılabildiği, Italmill 48 mm konik dişliye sahip olduğu. Bazı yabancı sitelerde 200 Euro üzeri fiyatlarla ön sipariş başlamış görünüyor. Bizde de Espresso Perfetto ve Tin Coffee getirebilir.

1683199539521.png
 

cakmabarista

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 Şub 2023
Sırf CMD'ye sallamak için üretmiş olmasın, "baby" falan... 😂 Artık el değirmenlerinde belirleyici unsur fiyat bence. Yoksa Timemore olsun, 1Zespresso olsun bunlar da gayet başarılı el değirmenleri. Fiyatı makul tutarlarsa şans verilebilir ama alt kısmının tabaya doğru yayılmasını pek sevmedim. Taşıma esnasında gereksiz yer kaplar, çantada sığması gereken yere sığmaz vs. bence işlevsiz olmuş.
 

Secron

Profesyonel Demleyici
Katılım
7 Ağu 2020
Yenilikçi bir yanı yok. Elbette ki Eureka kalitesinde üretilen bir ürün, kalitelidir. Ama keşke inovatif bir yenilik olsaydı üründe. Dümdüz bir değirmen. Pek düşünülmemiş, kafa yorulmamış gibi.
 
Üst