Timemore Sculpture 064 & 064s & 078 & 078s tanıtımı yaklaşıyor

Berdemli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2022
Herkese merhaba,

Timemore Sculpture elektrikli öğütücü için launch date açıklanmış. İlk güne özel fiyatlarda verilmiş. Daha önce bu şekilde alışveriş yapan oldu mu acaba? Bu şekilde yapılan bir alışveriş Türkiuye gümrükte sorun çıkartır mı? Aliexpress'ten yapılan alışverişlerde gümrükte sorun olduğunu yazanlar oldu ancak burada farklı bir case var gibi. O nedenle sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler

1677658308441.png
 
Son düzenleme:

Berdemli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2022
Teşekkürler dönüş için. Sorun olur derken; 'gümrükte takılır ve alınamaz' mı yoksa 'bankaya git, vergileri öde ve gümrükten ürünü al' mı? Aslında bir zorluk bekliyordum ama az zor mu, imkansız mı onu anlamaya çalışıyorum. :D)
 

Berdemli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2022
Teşekkür ederim. Bende korkarak baktım bu olaya ama fiyatlarda çok iyi olduğu için emin olmak istedim. Sanırım hiç girmeyeceğim.
 

Secron

Profesyonel Demleyici
Katılım
7 Ağu 2020
Bu ürüne ötv de eklenir. Çinden gelirse %30+20 vergi ve ötv var. %20ye yakın ek gümrük vergisi de biner. Bunun dışında antrepo ve müşavirlik giderleri de eklenir. Yani yaklaşık 1e1 ödenir hocam. Ki bu süreci biliyorsanız, yakından takip ederseniz bu senaryo. Daha fazla çıkması da olası.
 

Berdemli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2022
Gümrük hesaplama için bir websitesi buldum. Aşağıdaki şekilde bir hesaplama yapmış. Bu rakamda bütçe olarak bana uygun aslında ama @nuclearmoonrise 'ın yorumu beni korkuttu. Korkmak için bahane arıyordum da diyebilirim. :D)

1677661542741.png
 

ColorTR

Profesyonel Demleyici
Katılım
27 Tem 2022
İlk versiyonu bilemem ama en geç 2. versiyonda çok benimsenen güzel bir öğütücü olacağını düşünüyorum. Espresso için ya dişli değişimiyle ya da sonraki versiyonda da bir şeyler yaparlar tam olur. Heyecanla bekliyorum 😊
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Bu arkadaşın burada konusu da vardı.


Maalesef 150 euro üstü çok can sıkıcı ve tamamen şans... İndirimli ekipman bile alamıyorum ama çünkü indirimsiz haline bakıp, ona göre işlem yapabiliyorlar. Ekipman göndermek isteyen firmalara bile nazikçe göndermeyin diyorum. Adamlar da anlamıyor :D

@Gelbura bence bu üründen biraz getirir. Getirince neden bir lansman indirimi olmasın değil mi?
 

Berdemli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2022
Harika olur. Ben gerçekten ilgilenebilirim. Fellow Ode Gen 2 de bekliyorum. İkisi arasında bir karar vereceğim.
 
Üst