Rnb (roast&brew) Coffee Shop

Ziyaretçi_1

Tecrübeli Demleyici
Katılım
16 Nis 2019
Konum
ankara
Forumdan @bigvocate arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün gittim. Yerleri Muammer Aksoy Caddesi 68/B Bahçelievler Ankara. Ufak bir dükkan, küçük boy garanti kavurma makinesi ile kavurma yapıyorlar. İnternet sitesi ve satışı yok ancak n11'de dükkan açacaklarını söyledi işletmeci arkadaş. İnstagram hesaplarını aşağıda paylaşacağım. Deneme için 100 gram espresso blend ve 100 gram kenya aldım. Kavurma tarihleri yakın, kahveler 3-4 günlüktü. Orta-koyu kavrulmuş v-blend espressosu fena değil. Ekşilikten uzak ve orta üstü gövdeli. her 100 gram için 15-TL ödedim. Bahçelievler tarafında kahve alacak ve içecekler için bir alternatif olabilir.

https://www.instagram.com/rnbcoffeeshop/
 

ziyaretci1

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2017
Konum
Ankara
merhaba sevgili kahve severler, tabi eğer bir şey hakkında yorum yapıyorsak bütün artı ve eksilerini birlikte söylemek lazım. bahsi geçen kavurucu kahvelerini birlik baharat'tan alıyor. bunu sosyal medya hesaplarından sorduğumda özellikle firma ismi vermeyerek "izmirden alıyoruz" şeklinde cevaplamışlardı, bu bana oldukça tuhaf geldi, yoksa birlik baharatın bilmediğim kötü bir şöhreti mi var :D öte yandan çalışanlar biraz ilginç. iletişimlerinin iyi olmadığını düşünüyorum. ben 3 farklı kişiye rastladım, hepsinin ortak özelliği çok cool olmaları :D tamam çocuklar kahve yapıyorsunuz, genç ve havalısınız ancak karşınızda sizden ücreti mukabili iyi hizmet ve/veya mal almak isteyen insanlar var. kavrumları kötü değil ancak çekirdekler de yine iddialı değil. fiyatları son zamanlarda oldukça yükselttiler, bundan 6 ay kadar önce kalburüstü kahveyi iyi fiyata alabileceğimiz bir yerken şimdilerde neredeyse kendini kanıtlamış yerlerle yarışır vaziyetteler. zorda kalmadıkça uğrar mıyım? hayır. yine de kendilerine başarılar diliyorum :D
 

mancho

Yeni Kahvesever
Katılım
31 Ocak 2018
bu da küfür gibi olur :D kahvesi fena değildir rnb'nin, mc ile karşılaştırabilmemiz için kahvesinin berbat olması gerekir.
Kıyasladığım kahve değil, barista :D yoksa kolay kolay hiçbir kahve Mc Donalds filtre kahvesi kadar kötü olamaz. Ama yurtdışındaki Mc Cafe'lerde ki kahveler o kadar kötü değil, Starbucks'tan falan iyi.
 
Üst