Elektrikli Kettle Tercihi Ve Alibaba

ferrotello

Yeni Kahvesever
Katılım
13 Ağu 2018
Aldım, hatta birinde dispute açma tarihini geçtiğinden sistem otomatik onaylamasına rağmen aldım parayı geri, ama sanki asıl ödediğiniz paradan biraz daha azını geri alıyorsunuz, en azından bende böyle oldu.
 

Aslanbek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
8 May 2012
hocam bunlardan diguo hem şık hem de fiyat olarak çok uygunmuş. diguo'nun bu modeli değil de aliexpresste ve amazonda eski tasarım bir elektrikli kettleı vardı ben de ona epey niyetlenmiştim ve kullanıcı yorumları hep iyiydi. yani marka olarak iyi bir marka izlenimi bırakmıştı bende. eğer olur da diguo siparişi verirseniz, detayları buradan paylaşabilirseniz (ne kadar sürede geldi, kargo-vergi nasıl oldu vs) çok sevinirim.
 

frtlr

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Nis 2017
Merhaba.

Konchero kullanan arkadaslara bir sorum var. Temp.set ne ise yariyor. Kendi isiayarimi temp.sete tanitamadim. Bir de isiticiyi actiktan sonra son kalan ayar 10 sn boyunca yaniyor. 10 sn sonunda isitmaya basliyor. Bu rutin boyle midir farkli yapmam gereken bisey var mi? Isiticida su kaynadi, kaldirdik suyu doktuk, tekrar yerine koyduk, tekrar ayni isiya gelmesi icin on off a basiyorum ve 10 sn lik rutin tekrar basliyor. Ozet gec diyenler icin; konchero isitici nasil kullaniliyor. Tesekkurler.
 

inclc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Eki 2016
Konum
izmir
Bonavita pid kettle bu yıl Türkiye stoklarına tekrar gelir mi? Merak ediyorum.
 
Üst