Bütçe Kısıtlıysa Espresso Için Çözüm Nespresso/tchibo Mu?

cemeray

Yeni Demleyici
Katılım
21 Eki 2016
ben ve eşim sütlü içecekleri hoşlanmadığımızdan içemiyoruz. evde filre makine-v60-mokapot-kg79 ve ayrıca yıllar önce alıp kullandığım tchibo cafissimo var. çocuklar sütlü içecekler sevdiğinden cafissimoyu kapsülleri doldurarak ve süt köpürtücüsü olmasından dolayı kullanıyorum. bu saydıklarıma kg79 yetiyor. dışarıda latte türü içecekler içenler evime konuk olduklarında yaptığım kahveleri beğeniyorlar. mokapot ile de latte yapılabiliyor ama bu sefer de süt köpürtme sorunu ortaya çıkacaktır. espresso için çok para harcamak istemiyorsanız 2,el den uygun fiyatlı bir köpürtücülü kapsül makine işinizi görebilir.
 

hasan8989

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Kas 2018
Hocam ben de manuel espresso bodum french press severin filtre kahve mak öğütücü falan var ama bazen uğraşamıyorum gına geliyor yok portafiltre temizle makineyi ısıt sütğ köpürt etrafa süt sıçrar temizle sütlüğü yıka falan bende noel indirimiyle Türkiyedekinin yarı fiyatına nespresso lattisima touch aldım noel indirimine ek birde 800 tl değerinde valentino absoluto parfüm noel hediyesi geldi başarılı bir cihaz diğer manueller kadar olmasa da yerden yere vurulup dövülüp öldürülecek kadar da kötü değil 2.50 euro dan satılıyor kapsülleri burdan stok yapıp Türkiye ye gelecem memlekette 50 tl mi ne fiyatı servet gibi alacaksan bunu göz önüne al starbucks ta nespresso kapsülü satmaya başladı daha uygun ama plastik kapsüller
 

Ekli dosyalar

  • BE13C3EC-9C54-43CE-AD7C-77F670790C28.jpeg
    BE13C3EC-9C54-43CE-AD7C-77F670790C28.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 38

Kemtuz

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Eki 2018
Nespresso üç yıldır kullanıyorum. Starbucks dan çok daha lezzetli olduğunu söyleyebilirim . Sabah uyanır uyanmaz çok kolay hazırlanması da cabası.
 

sdcvn

Yeni Demleyici
Katılım
21 Tem 2018
Peki hazır mokapot üzerinden gidiliyor :D Model olarak en sağlıklı esprossaya yakın brikka dediniz ama alüminyüm diye önermeyen arkadaşlar da var ? Şimdi Bialetti'nin 3 modelden hangisi daha iyi; Brikka, Express ,Venus - karar veremedim .
Evinizde, ailenizde Aliminyum çaydanlık ile çay içiyorsanız Aliminyum pot alın tabi :D
Burada Aliminyum zararsız diyen arkadaşlar da var onlar da içebilir..Ama nedense Agır metallerin (Doğadaki halleri değil) vucuda zaralı olduğundan kozmetikte, mutfak aletlerinde...vb çok alanda metal ve petrol türevi maddeler çıkartılıyor artık-kullanılmıyor-
 
Üst