Lösev'deki Çocuklarımıza Oyuncak Bağışında Bulunmak Ister Misiniz? :)

cerenaksu

Yeni Demleyici
Katılım
28 Haz 2019
Konum
İstanbul
Herkese merhaba,

Kahve dışında bir gönderi olacak, ama değerli bir konu olduğunu düşünüyorum. Dün evdeki dolapların derinliklerinde çocukluğumdan kalan oyuncak bebekleri buldum. Gayet temiz durumda oldukları için neden bağışlamayayım diye düşündüm. Lösev ile de iletişime geçtim, Ankara'daki adreslerine kargolayabileceğim bilgisini aldım.

Çevreme de çocuğunun, yeğeninin, kuzeninin vs vs kullanılmayan ve temiz durumda olan oyuncakları varsa diye soruyorum, tek seferde belki daha fazla oyuncak bağışlanabilirse diye umarak. Sizlere de bir sorup şansımı denemek istedim :rolleyes:

Şehirdışından yollamak isteyen olursa eğer bütçemin yettiği kadarını alıcı ödemeli şeklinde kargolama yapabiliriz diye düşündüm. Veya şubeye gönderme durumu da olabilir. Cumartesileri gidip şubeden teslim alabilirim. Ya da Anadolu Yakası'ndan oyuncak vermek isteyen olursa ortak bir noktada buluşup alabilirim.

Sevgiler, güzel günler dilerim herkese. :D
 

ziyaretci1

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2017
Konum
Ankara
merhaba, bizim depomuzda beş altı tane oyuncak bebek, noel baba falan vardı, hatta bir tane de kocaman şirin (şirinler :D vardı, bulabilirsem ben size göndereyim. haber edeceğim.
 
Üst