İndirim Breville Vcf109x-01 Prima Latte Ii Kahve Makinesi (amazon)

ziyaretci1

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2017
Konum
Ankara
Bu markanın bildiğim breville markasıyla ilgisi yok bildiğim kadarıyla, alacak arkadaşlar buna göre değerlendirme yapsın
 

kizunato

Yeni Kahvesever
Katılım
10 Mar 2019
Ben bu aleti ilk kez görüyorum ama diğer üyemiz muhtemelen haklı. Aletin tasarımı bana Breville'in tasarım dilinden çok uzak geldi.

Bir de bu tür aletlerin otomatik diye tanımlanması da biraz yersiz bence. Espresso için portafilteyle uğraşıyorsun yine ve okuduğum kadarıyla o otomatik süt köpürtme karafını da düzenli bir şekilde temizlemek gerekiyor. O kısmı temizlemeye ayıracağın zamanı normal bir steam wand kullanmaya da harcayabilirsin.
 
Son düzenleme:

Brkfrt

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Haz 2019
Merhaba arkadaşlar, forumdaki ilk mesajım bu. Önemli gördüğüm için tanışmadan önce yazmak istedim. Breville bir Avustralya markası fakat Avrupa’da “breville” isim hakları başka bir firmada. Bu nedenle her ülkede farklı isimlerle satılmaktaydı, son olarak bütün Avrupa’da “SAGE” ortak ismiyle satılma kararı alınmış. Yani bu linkteki ürünün bizim bildiğimiz Breville markasıyla alakası yok. Yanlış ürün almayın diye uyarmak istedim.
 

Ziyaretçi_1

Tecrübeli Demleyici
Katılım
16 Nis 2019
Konum
ankara
yurtdışından bir şeyler almak isteyecek tüm mangal yürekli arkadaşlarımı gümrükte karşılaşacakları sürprizlerle ilgili olarak uyarmak isterim. sonra yandım anam demeyin :D
 
Üst