Satıldı Delonghi Kg79

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolky

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Ara 2017
Merhaba,

2.5 yıl önce aldığım Delonghi KG70 öğütücüyü elimden çıkarmak istiyorum. Öğütücü çalışır durumda, fakat 3. dalga kahvecilerin kavurduğu az kavrulmuş kahvelere geçiş yapınca sorunlar yaşamaya başladım. Az kavrulmuş kahveleri öğütürken zaman zaman kilitlenip kalıyor. Büyük bir parça öğütücünün içinde kalıyor ve zorlanan motor ses ile beraber öğütme duruyor. Sonra burr'u çıkarıp temizlemek zorunda kalıyorum. Espresso kıvamında kavrulmuş kahvelerin öğütülmesinde bir sorun yok, ama ben sadece V60 ve espropress demlediğim için aleti kullanmıyorum. El değirmeniyle çektiğim için 1-1.5 yıldır alet bir kenarda yatıyor. Eğer bir arızası varsa da baktırmak için uğraşmak istemiyorum.

Değirmen boşa yatacağına bari bir kişinin işini görsün istiyorum. İzmit Alikahya'dan elden alabilecek bir kişiye ücretsiz verebilirim. Tamir ihtiyacı varsa da alan kişi baktırır artık.

Kargoyla uğraşmak istemiyorum ama eğer 1 hafta - 10 gün gelip alan olmazsa karşı taraf ödemeli gönderebilirim. Bu başlık altına ilanı güncelleme yaparım öyle bir durumda.

Almak isteyen direkt mesaj atabilir.
 

thekenan

Yeni Kahvesever
Katılım
28 Ara 2018
İzmit içi talip olan çıkmazsa şehir dışından talibim hocam.
 
Son düzenleme:

Wolky

Yeni Kahvesever
Katılım
21 Ara 2017
Merhaba, İzmit'ten almak isteyen bir forumdaşa Salı günü elden teslim edildi.
@EternalPassnger umarım arkadaşının işini görür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst