Antalya Kahve Buluşması

adolate

Aktif Demleyici
Katılım
22 Şub 2016
Forumda bir süredir yokum. Beni eskiler bilirler. Artık daha sık burada olacağım.

Bir zamanlar Antalya'da 2 kişilik buluşmalar düzenledik. Ama artık Antalya'da nitelikli kahveye erişimimiz arttı. Sudd ve Kronotrop'un Antalya'ya girişi çok fayfalı oldu. Kronotrop'un işletmecisi arkadaş bir mekan daha açıyor haftaya. Kendisiyle uzun sohbet imkanımız oldu. Oldukça meraklı bir bizlerin arzularını tatmin edecek şekilde kahveden anlıyor ve severek uğraşıyor.

Sudd'u işleten arkadaşta her seferinde eleştirilerimi dikkate alarak çok geliştirdi. İyi hammaddeler iyi kavrulmuş kahveler kullanıyorlar.

Forumda Antalya ekibi olarak bir araya gelmeyi öneriyorum. Kronortop, Sudd Konyaaltı Sudd Lara yada Kronotrop'un işletmecisi arkadaşın yine eski Lara yolunca açacağı yeni mekana gidebiliriz. Bizler için Cupping etkinliği yapmaya sıcak bakıyorlar.

Ne dersiniz?
 

metehan

Tecrübeli Demleyici
Katılım
30 Kas 2012
Konum
ANTALYA
Ben varım, daha öncekileri kaçırmıştım geçtiğimiz yıllarda. Ancak artık şehir merkezindeyim. Sudd konusunda yazdıklarınıza da katılıyorum.
 

Petscheneg

Yeni Kahvesever
Katılım
20 Eyl 2016
Herkese selamlar, bazı kişisel sebeplerimden dolayı kahve piyasasından uzun süredir uzağım ama içimde güzel kahveye özlem hiçbir zaman bitmedi. Kahve buluşmaları gerçekten çok güzel bir etkinlik ve imkanınız varsa kesinlikle katılmanızı tavsiye ederim.

Sudd, çok iyi bir kahveciye dönüştü sizlerin yorumlarına aynen katılıyorum. İstanbul'daki havalı kahvecilerden hiçbir eksiği yok. Kronotrop'tan da çok memnun kalmıştım.

Böyle bir etkinliğe katılmayı çok isterim, beraber hoşça vakit geçiririz.
 

Byseco

Yeni Kahvesever
Katılım
2 May 2016
Antalya da hiç bir kahve dükkanı işletmecisini tanımam söz konusu yerlerde kahve içtim fakat
Monk coffee nin kahvesi ( V60 - Chemex ) içtiğim en iyi kahveydi.
 

weliakcay

Yeni Kahvesever
Katılım
11 Mar 2019
Merhabalar
Antalyada tekrar buluşma etkinliği, eğitim, tadım ve daha niceleri, gibi etkinlikler düzenlenirse kahveyle ilgilenen bir kaç arkadaş olarak katılmak isteriz.
 
Üst