Jack Daniel’s Coffee

merrtk

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Haz 2016
merhaba değerli gönül dostları...
başta dünya ülkeleri ve ülkemiz olmak üzere çoğu memleketin kahveye dair var olan farkındalığı arttıkça farklı iş birlikleri de meydana geliyor.
bunların en sonuncusu: Jack Daniel’s Coffee
bildiğimiz viski markası ile kahve çekirdeklerini birleştirerek farklı bir içecek elde etmişler. yazılana göre karamel ve vanilya tatları mevcutmuş.
üretilen şeyin alkolsüz olduğu özellikle vurgulanmış.
https://www.simplemost.com/jack-daniels-coffee-now-exists-mornings-looking/

farklı olabilir aslında :D
 

bugra_c

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Ara 2017
Konum
istanbul
%50 filtre kahve %50 viski beraberliği çok hoşuma gidiyordu bir zamanlar öyle bişe yapsalar daha fena olmaz mıydı :D yalnız kupa nefismiş
 

mehmetaksit

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2017
Hocam, Jack Daniel's gibi bir sürü whiskey(whisky değil) markası sadece para kazanmak amaçlı markalardır ve alkol kullanımını bağımlılık haline getiren markalardan biridir. Amerikan viskisi(whiskey), viski tüketen arkadaşlarımdan bildiğim üzere, yine Amerikan ekolü üzerine para kazanmayı ön planda tutan viski çeşitleridir.

Gönderdiğini siteyi incelediğimde kahvelerin hepsinin üzerinde ground, yani öğütülmüş olduğu yazıyor. Bu da, forumda ilk öğrendiğim çekilmiş kahvenin 15-20dk bilemediniz 1 saat içinde bayatladığını söyleyen bir ortama hakaret gibi geliyor. Ki bir sürü kişi gibi benim fikrim de bu yönde gelişti ve artık 2 ay sonra çekilmemiş kahvenin bile bayatladığını çıkardığı gaz miktarından anlıyorum.

Siz bu ürünün reklamını yapıyorsunuz falan demiyorum, sakın yanlış anlamayın. Jack Daniel's yine para için yapmış aynen Davidoff coffee gibi, özelliği olmayan en yenisi 3-4 ay önce kavrulmuş bayatlamış kahveleri fahiş fiyata satacaklardır diye düşünüyorum.
 

kahvebaz

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Şub 2018
Konum
Bursa
Geçtiğimiz yıl bir paket elime geçmişti ve bende bu konuda bir inceleme yapmıştım, merak edenler için linkini paylaşayım.
http://kahvebaz.com/jack-daniels-cekirdek-kahve-testi/

Bende mehmettaksit 'e katılıyorum açıkcası... Markayı kullanarak satış yapmak amacıyla piyasaya sürülmüş ve hiç bir özelliği olmayan vasat bir kahveydi diyebilirim. Biraz fazla kavrulmuştu ve çekirdek üzerinde bariz bir yağ tabakası gözlenmekteydi. Ben beğenmedim ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.
 

beyhude

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Eki 2016
Markayı kullanarak satış yapma konusunun
en güzel örneği Pierre Cardin dir.

Nerdeyse piyasada ki her çeşit ürünün bir Pierre Cardin i vardır.:mad:

Tabiki marka imajından ötürüde fiyatıda malum:eek:
 
Üst