Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

'Barista Yarışmaları ve Organizasyonları' forumunda VBaran tarafından 15 Eyl 2017 tarihinde açılan konu

  1. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Bilkent Station instagram hesabından paylaşıldı. Bende oradan gördüm.
    Kısmetse oradayım bakalım neler göreceğiz :D

    Bilkent Station Instagram: Instagram

    Ankara iyi kahveyle buluşuyor! 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında şehrin buram buram kahve kokacak. En iyi baristalar, demleme teknikleri, atölyeler ve daha fazlası Ankara Coffee Festival'la Bilkent Station'da. Biletler dsmticket.com'da!

    Detaylar:

    Dream Sales Machine | dsm ticket

    Fiyatlar:

    Cuma, 29 Eylül 1. Seans
    Adet
    20,00 TRY Bilkent Station
    29 Eylül Cuma 12:00 - 16:00

    Cuma, 29 Eylül 2. Seans
    Adet
    20,00 TRY Bilkent Station
    29 Eylül Cuma 17:00 - 21:00

    Cumartesi, 30 Eylül 1. Seans
    Adet
    25,00 TRY Bilkent Station
    30 Eylül Cumartesi 12:00 - 16:00

    Cumartesi, 30 Eylül 2. Seans
    Adet
    25,00 TRY Bilkent Station
    30 Eylül Cumartesi 17:00 - 21:00

    Pazar, 1 Ekim 1. Seans
    Adet
    25,00 TRY Bilkent Station
    1 Ekim Pazar 12:00 - 16:00

    Pazar, 1 Ekim 2. Seans
    Adet
    25,00 TRY Bilkent Station
    1 Ekim Pazar 17:00 - 21:00

    Cuma, 29 Eylül Tam Gün
    Adet
    40,00 TRY Bilkent Station
    29 Eylül Cuma 12:00 - 21:00

    Cumartesi, 30 Eylül Tam Gün
    Adet
    40,00 TRY Bilkent Station
    30 Eylül Cumartesi 12:00 - 21:00

    Pazar, 1 Ekim Tam Gün
    Adet
    40,00 TRY Bilkent Station
    1 Ekim Pazar 12:00 - 21:00

    29-30 Eylül & 01 Ekim Kombine
    Adet
    120,00 TRY Bilkent Station
    29 Eylül Cuma 12:00 - 1 Ekim Pazar 21:00
     
    Son düzenleme: 15 Eyl 2017
  2. fatihonder

    fatihonder Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Ankaradaki diğer kahve festivallerine giden oldu mu? Sadece giriş için ücret almaları garip geldi bana. Değer mi merak ediyorum çünkü giriş ücretine bir paket kahve alınabiliyor.
     
  3. mertberkegr

    mertberkegr Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Iceride denedekilerine para vermiyorsun , Hangi firmalar katılır Bilmiyorum ama merak ettiğin kahveleri gorup deniyosun , Güzel bir sohbet etme fırsatı buluyorsun kahve camiasi ile . Konserler de oluyor , İstanbul kadar kalabalık da olmayacaktır bence gidip bir ortamı gorebilirsin .
     
  4. fatihonder

    fatihonder Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Denediklerimizin ücretsiz olduğunu bilmiyordum mantıklıymış o zaman. Coffee Department geliyormuş en kötü Kenya Kariru deneriz :D
     
  5. ahmethakan61

    ahmethakan61 Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Hocam düzenleyen grup istanbuldaki ile aynı mı yoksa farklı mı?

    E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. kaveci

    kaveci Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Aynı galiba. Web siteleri aynıydı.
     
  7. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Hocam ben aradım internetten ama katılımcıları bulamadım. Siz bilgiyi nereden aldınız?...

    Konunun ilk mesajını editleyerek katılımcıları eklemek istiyorum yardımınızla :)
     
  8. Aslanbek

    Aslanbek Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Ben de katılımcı listesine ulaşamadım ama Coffee Department facebook hesabından katılacaklarını açıkladı. fatihonder hocam da belki bu şekilde haberdar olmuştur :)
     
  9. Urikasit

    Urikasit Isınmaya Başlayan Üye

  10. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Ben ankaracoffeefestival linkine tıklayınca istanbulu açıyordu=)) [MENTION=1720]Urikasit[/MENTION] Teşekkür ederim.


    Edit: Konunun ilk mesajında Düzenle sekmesi çıkmadığından katılımcıları ilk mesaja ekleyemiyorum.
     
    Son düzenleme: 25 Eyl 2017
  11. fatihonder

    fatihonder Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Katılımcı sayısı az geldi gözüme. Kimma hariç hepsinin kahvesini kolayca deneyebiliyoruz. İstanbuldakinde Montag diye bir yer gözüme çarpmıştı burda olsa denemek isterdim.
     
  12. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Kesinlikle katılıyorum katılımcı çok az ve Ankara firmaları yok sanırım. Hayal kırıklığı oldu açıkcası. Ankara'da merak ettiğimiz 3. dalga kahveciler var.

    Benimde daha önceki festivallere katılma şansım olmadı. İlk defa kahve festivaline katılacağım.

    İlk amacım %100 doğru bir espresso içmek olacak. Doğruya en yakın espresso ile evde yaptığımı kıyaslamak istiyorum. Latte konusunda özellikle süt oranı olarak merak ettiklerim var. 3. dalga kahveleri denemek istiyoruz eşimle. Bakalım nasıl geçecek. İstanbul için pek olumlu yorumlar okumadım Ankara için hayırlısı diyoruz =))


    Kalabalık olmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz. Bu hafta Bilkent Bazaar vardı ve benim bulunduğum saatlerde kimse yoktu.
     
  13. fatihonder

    fatihonder Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Bahçeli civarında 3.dalga yerler var denemek isterseniz. Çok üst düzey yerler değil ama kahveleri hep taze oluyor. Piyasada satılan kahveleri deneme şansınız da olur hem.
     
  14. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Evet geçerken görmüştüm ama gitme fırsatım olmadı. Festivalde denerim ümidiyle biletlerimizi aldık erkenden ama merak ettiğimiz firmalar yok. Ama İstanbul'dan merak ettiğimiz firmalar var. Benim için ilk olacağından heyecanla bekliyoruz :))
     
  15. majestece

    majestece Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    4 saatlik bir katılım için; ki, burada firmalar ürün,ekipman vs. tanıtacaklar belki de satış yapacaklar. Katılımcılardan 25 TL ücret istenmesi çok mantıklı gelmedi. İlk başlarda çok istiyordum katılmayı ama sırf bu fiyat politikası yüzünden katılmayacağım sanırım.
     
  16. Erencan

    Erencan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Henüz program belli değil, katılımcılar belli değil. Sanırım halen İstanbul'un yorgunluğunu atamadı DSM ekibi :)
     
  17. VBaran

    VBaran Yeni Üye

  18. Erencan

    Erencan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Şimdi gördüm bunu, teşekkürler. Ama program hâlen belli değil görünüşe göre, seminerler vs. daha çok ilgimi çekiyor bir kaç katılımcı haricinde.

    Ankara ayağı İstanbul'a göre oldukça zayıf kalacak gibi maalesef.
     
  19. ebrarg

    ebrarg Yeni Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Festivalde çekirdek satışı da oluyor mu acaba
     
  20. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Aktif Üye

    Cevap: Ankara Coffee Festival - Bilkent Station - 29 Eyl &1 Ekim

    Bir çok firma satıyor evet.

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi