World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

'Barista Yarışmaları ve Organizasyonları' forumunda OverdoseCoffee tarafından 11 Tem 2017 tarihinde açılan konu

  1. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Merhaba,
    Bu ayın 21'ine kadar kayıtlar devam ediyor.Aktif SCA üyeliğinizin(66EUR) olması gerekiyor.

    Katılım bedelli 120 Lira olmuş.

    Ben kavurma ve demleme kategorilerinde, kardeşim demleme kategorisinde katılacağız sorun çıkmazsa.

    Forumdan başka katılan var mı ? Cezve/ibriğe geçen sene 4 kişi katıldı 1i diskalifiye oldu. Bence katılım az. En kötü hediye alırsınız :) Katılmak isteyen varsa 1kişiye demleme kategorisinde, 1 kişiye cezve/ibrikte yardımcı olabilirim çekirdek konusunda.

    Katılma kararı vermeden SCA Türkiye – SCA den kuralları okumayı ihmal etmeyin. Yok efendim ben bilmiyordum bu kuralı olmasın sonra :)
     
  2. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Yine Cupping yok değil mi....
     
  3. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Yok, demlemeye gir ?

    SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  4. adolate

    adolate Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Şaka bir yana o tarihlerde bir sempozyuma katılma ihtimalim var. Haftaya belli olacak, olmazsa belki katılırım. :)
     
  5. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Katıl katıl:D

    SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. bahadr

    bahadr Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    [MENTION=949]adolate[/MENTION] hocam bence cupping olursa derece alırsın.Buna eminim.Zaten tadım konusunda bilginiz var.Kaçırmayın.Demlemeye de katılsanız iyi bir başarı elde edersiniz [MENTION=888]OverdoseCoffee[/MENTION] kavurma da derece yakalar eminim.Ben de katılmak isterdim ama tecrübeli değilim bu işlerde.Evde kendi çabamız sizlerin yardımı ve tarifleri ile bir şeyler yapıyorum.Ama destek vermeye gelebilirim :)
     
  7. merrtk

    merrtk Aktif Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    yüreğimiz seninle abi. haydi inş :)
     
  8. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Eyvallah. Çok iddali değilim; ilk senem. bakalım neler var diye giriyorum:)

    Bu arada kontenjan var her kategorinin farklı geç kalmayın:p

    SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  9. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    [MENTION=888]OverdoseCoffee[/MENTION] biz de tezahürat sponsorunuz oluruz, yıkarız orayı :)

    [MENTION=949]adolate[/MENTION] hocam sen de katılırsan her türlü ihtiyacın için yardımcı olmaya çalışırız. (ersin hocam bu sizin için de geçerli :) )
     
  10. bahadr

    bahadr Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    İstanbulda mı olacak yarışma? [MENTION=1413]thewind[/MENTION] yıkarız ortalığı.Bi de kahveler.net diye pankart yapalım :)
     
  11. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    hocam sca'nın sayfasında şöyle bir açıklama var;

    SCA Türkiye Şampiyonaları bu sene 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Coffee Festival ev sahipliğinde Maçka KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek.
    Yarışma başvurularınızı 21 Temmuz 2017 tarihine kadar kabul ediyoruz.
    Başarılar ve Bol şanslar.

    SCA Türkiye

    pankart da yaparsak süper olur :)
     
  12. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Aynen bu şekilde ama kontenjan da var onu unutmamak lazım :)

    SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  13. Reneli

    Reneli Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Bu yıl değil de seneye Türk kahvesi - cezve kategorisinde girebilirim. Girenlere başarılar... İnşallah kahveler.net ailesi bir şampiyon çıkartır...
     
  14. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Kavurma kısmına katılmak isterdim ama hangi üreticinin ekipmanı var bilmiyorum. Toper olma olasılığı yüksek. O makineye de ben pek aşina değilim


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  15. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Geçen sene toper di.

    SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  16. aedemirci

    aedemirci Aktif Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Evet. Muhtemelen bu sene de Toper olur.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  17. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

  18. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    [MENTION=888]OverdoseCoffee[/MENTION] Hocam umarım derece elde edersiniz. Kalbimiz, gönlümüz sizlerle :)
    Ben katılımcı olarak değil de izleyici olma kısmını merak ettim.
    Online takip etme imkanı olur mu acaba?...
     
  19. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    Eyvallah! Online kısmını bilmiyorum. Eğer olursa paylaşırım buradan. Ama biz kamera ile kayıt yapacağız en kötü nete atmış oluruz sonrasında :D
     
  20. VBaran

    VBaran Yeni Üye

    Cevap: World Coffee Events 2018 Turkiye Elemeleri Kayıtları Başladı

    OOO süper olur hocam. Sizin kanala aboneyim zaten haberim olur :)))