Demleme ekipmanları için seyahat çantası

'Barista Aksesuarları' forumunda ArslanOZCAN tarafından 16 Haz 2017 tarihinde açılan konu

  1. ArslanOZCAN

    ArslanOZCAN Yeni Üye

    Merhabalar;

    Seyahatlerde kullanmak için, aeropress, el değirmeni ve 1 paket kahvenin sığacağı büyüklükte şık görünen bir çanta arıyorum. Aşağıda örnek resimler verdim. 120-130 tl nin altında güzel bişey denk gelmedi. Daha ucuzunu gören, alan var mı ? Kalın bez yada deri olabilir.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Selamlar.
     
  2. mertberkegr

    mertberkegr Aktif Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Bugünlerde ben de çanta tarzı bir şey arıyorum. Aeropress değirmen ve termos için. Küçük sırt çantası şeklinde arıyorum ama henüz tam aradığım gibi bulamadım. Ben de önerilere açığım. Bu arada değirmeniniz aeropress in içine sığıyor mu ? ona göre bir çanta önerebilirim belki size göre.
     
  3. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    İlk resimdeki çanta hoş görünüyor.

    https://www.kronotrop.com.tr/tr/online-magaza/hediyelik/kronotrop-seyahat-cantasi
    Hocam şu çanta dikkatimi çekmişti daha öncesinden ama sitedeki resim bana çok anlaşılır gelmedi boyutları ve ihtiyacı karşılayabilmesi açısından. Fiyatı pahalı görünüyor biraz ama ürünü görmeden çok yorum yapmamak lazım tabi. Gören bilen varsa aydınlatırsa güzel olur :)
     
  4. ArslanOZCAN

    ArslanOZCAN Yeni Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Evet hocam, Rhinowares compact kullanıyorum. Aeropress'in içine sığıyor. Hangi çanta önerdiğiniz ?
     
  5. ArslanOZCAN

    ArslanOZCAN Yeni Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Hocam bu çanta çok büyük görünüyor. Fiyatı da şişirilmiş bence. Teşekkürler yinede :)
     
  6. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Fiyatı bana da pahalı geldi biraz hocam. Ancak boyut çekim açısından yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum. Yanındaki emaye bardağa göre düşününce çok da büyük değil gibi.
     
  7. Aslanbek

    Aslanbek Paylaşımcı Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Ben de epeydir bakiyorum ama ya fiyat cok yuksek oluyor ya da canta istedigim gibi olmuyor. Buradan guzel bir oneri cikarsa diye ben de merakla takip ediyorum :)


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     
  8. mertberkegr

    mertberkegr Aktif Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Yine rhinowares ' in kendi ürettiği şöyle bir çantası var ama sanırım türkiyede bulumuyor ürün. https://rhinocoffeegear.com/categories/handgrinders/rhino-coffee-gear-travel-bag.html
    onun dışında şu videodaki gibi bir çanta sizin işinizi rahatlıkla görebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=22BAlNhxT-Q
    Sanırım en ucuz taşıma çantası alternatifi olarak kadınların kullandığı makyaj çantası tarzı çantalar kullanılabilir. Belki kamera çantaları da kullanılabilir ama henüz onlara bakma şansım olmadı maalesef. Eğer daha iyi alternatifler bulur veya alırsam bir çanta tekrar buraya yazarım.
     
  9. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Büyük Deri Makyaj Çantası - Konyak - | H&M TR

    Hocam şöyle bir ürün buldum ancak fermuarın yeri ve askısının olmaması nedeniyle çok fonksiyonel gelmedi.
    Kamera çantası mantıklı olabilir evde bir adet olması lazım yarın ancak eve geçebileceğim ben de bakarım.
     
  10. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kamera çantası bahsettiğiniz malzemeleri taşımak için yeterli gelecektir.Kahve koydığum kilitli poşet yaklaşık 100 gr alıyor. 150-200 gr daha taşıyabilecek yerim var değirmenin üstünde kalan boşlukta. Sizin değirmeniniz daha az yer kapladığını düşünürsek istediğiniz ölçülere uyduğunu söyleyebilirim. Ancak ilk gönderideki ürünler gibi şık değil.
     
    Son düzenleme: 18 Haz 2017
    Yirgacheffe bunu beğendi.
  11. ArslanOZCAN

    ArslanOZCAN Yeni Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Hocam kamera çantaları koruma ve dayanıklılık açısından tabiki çok uygun ama pek ucuz şeyler değil bildiğim kadarıyla :D Evde hazırda varsa kullanılabilir ama olmayan birinin gidip alması çok mantıklı olmayacaktır.
     
  12. mertberkegr

    mertberkegr Aktif Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    ben de dün boynerde şöyle bir şey buldum. 90 Tl gibi bir fiyatı vardı.
    https://www.amazon.com/Herschel-Supply-Co-Chapter-Travel/dp/B00NFLU42U
    İç hacmi 5 litre yeterince geniş, aeropressi funnel ' i ile ve yanına da ayrı olarak el değirmenini koydum , yanına ekstra şeyler için yer de kaldı. Hatta termosum da sığabilir belki içine, bugün gidip deneyeceğim. Erkek traş çantası ya da tuvalet çantası olarak geçiyormuş bu tarz çantalar ancak internette daha uygun fiyatlı bir şey bulamadım henüz.
     
  13. ArslanOZCAN

    ArslanOZCAN Yeni Üye

  14. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    Soğutucu Çanta 338149 | Tchibo.com.tr
    Az önce bu çanta gözüme çarptı, ihtiyacı karşılayacak ölçülerde görünüyor. Ayrıca fiyatı da uygun görünüyor..
     
  15. mertberkegr

    mertberkegr Aktif Üye

    Cevap: Demleme ekipmanları için seyahat çantası

    https://www.amazon.com/Herschel-Supply-Co-Chapter-Travel/dp/B00NFLU42U
    1-2 hafta önce linkteki ürünü boynerden almıştım.Hafta sonu indirimi ve bayrama özel ek indirimle 75 tl civarına aldım. Seyahate çıktım ve bir süredir kullanıyorum, çok memnunum. Sürekli sıcak su aramamak için de amazondan stanley termos aldım , ürünün üzerinde 15 saat sıcak tuttuğu yazıyor ki denedim gerçekten o kadar saat sonra hala dumanlar çıkıyor sudan. Değirmenim aeropress in içine sığmamasına rağmen her şeyi rahatlıkla içine alıyor. Biri ana bölmeye biri ön gözde olmak üzere 2 tane 100 grama yakın kahve alan paketleri rahatlıkla içine alıyor.[​IMG][​IMG][​IMG]
     
  16. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

  17. poyraz

    poyraz Isınmaya Başlayan Üye