Colombia,Nariño, Tambo/ El Desvelado Lot #5

Reneli

Yeni Kahvesever
Katılım
4 Ara 2012
Cevap: Colombia,Nariño, Tambo/ El Desvelado Lot #5

Soy cezve ile birlikte geldi el desvelado. Kavrum 2. gününde olmasına rağmen hemen demlemek istedim woodneck ile. Farklı bir kahve içtiğimi hissettim. Fakat birkaç gün daha beklediği zaman daha fazla oturacaktır düşüncesindeyim. Cezve ile birlikte Türk Kahvesi de deneyeceğim.
 

adolate

Aktif Demleyici
Katılım
22 Şub 2016
Cevap: Colombia,Nariño, Tambo/ El Desvelado Lot #5

Genelde kahvelere bu sabah kahvesi akşam kahvesi yakıştırmaşarını hiç sevmem ama ben desveladoyu sabah espro press ile çok severek içiyorum. Okulda daimi kahvem oldu bu ara. Son aldığım paketi hüç v60 yapmadım her sabah okulda 1 espro yapıp içiyorum. Çok dengeli bir içim olduğundan çok iyi gidiyor. Espro Presse de çok yakışıyor.
 

presscoffee

Yeni Demleyici
Katılım
3 Eki 2015
Cevap: Colombia,Nariño, Tambo/ El Desvelado Lot #5

15 ağustos kavrumlu aldığım colombia el desvelado, son zamanlarda içtiğim en iyi kahve oldu.Bu kahveyi daha önceden aynı yerden almıştım ama o biraz açık kavrumdu.Bu sefer kahvenin profili tam oturmuş sanırım.Hem aeropress hem de v60 uyumu çok iyi.Özellikle aeropress ile kırmızı mevye ve çikolata tatları fazlasıyla ön plana çıkıyor.Ne klasik amerikan kahvelerinin boğucu çikolata tadı, ne de afrika kahvelerinin ağız ekşiten asiditesi.Dengeli kahvenin tanımı gibi kahve.Bitince tekrar sipariş veririm diye düşündüm ama sitede göremedim kahveyi.Sanırım bitmiş :confused:
 
Üst