Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

'Öğütme Makineleri' forumunda DragonFly tarafından 27 Nis 2017 tarihinde açılan konu

  1. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Merhaba dostlar, malum sitede şu ilan gözüme çarptı https://goo.gl/0Yxg7M fiyat olarak çok uygun. Genel durumu da iyi gözüküyor. Boyut olarak biraz büyük. Eğer Cunill almamış olsaydım kesinlikle değerlendireceğim bir ürün olurdu (modlamaya ve ev kullanımına uygun). Biraz araştırdım marka italyan olmakla birlikte kasa modeli diğer aksam hemen hemen Super Jolly ile aynı. Büyük ihtimal Mazzer üretimi bir ürün. Not: satış ilanı ve satan kişi ile hiç bir ilgim yoktur.
    "DEĞİRMEN YENİDEN SATIŞTA"
    satış devam ediyor değerlendirmek isteyenlere duyrulur
     
    Son düzenleme: 30 Nis 2017
  2. sefffax

    sefffax Aktif Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Kaliteli degirmene benziyor. Degiemen alma planim olsa dusunurdum.
     
  3. Uauamr

    Uauamr Yeni Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Arkadaslar sizce breville bcg 400 nasil bir degirmen? Almaya deger mi?
     
  4. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Eğer Türkiye'den alacaksanız o para o değirmene verilmez. Yakın fiyat aralığında Baratza Sette 270 tavsiye edebilirim.
     
  5. Urikasit

    Urikasit Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    ben de hario'yla çöpe kahve dökmekten yıldığım için birkaç haftadır pro alet bakınıyorum.
    bu alet fiyat olarak çok iyi. avrupa fiyatı 1800 TL civarı.
    ama tank gibi; yüksekliği 61 cm.
    normal ev tezgah üstüne sığdırmanız mümkün değil (genelde 60 cm.dir). benim tezgahta da yer yok. o yüzden kompakt ve evladiyelik öğütücü aramalarına devam.
     
  6. Uauamr

    Uauamr Yeni Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Tek fiyati yuksek evet ama ben enplus kampanyasindan bes810 + bcg400 almayi dusunuyorum yarin. Derigmeni sormamdaki amac "acaba dogru bir karar mi veriyorum"du :)
     
  7. Abvarat

    Abvarat Yeni Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Ben joly kullanıyorum. Tepedeki hazneyi söktüm. Her sefer kullanacağım kadar çekiyorum. Boğaza basit bir plastik kapak uydurdum. Ancak performans 10 numara.

    SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  8. kahvemen

    kahvemen Aktif Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    ben aynı şekilde set olarak aldım, bir espresso öğütücüm zaten vardı ama buda hiç fena değil, en azından gerçekten set fiyatı ucuz. dojaylama açısından her seferinde kahveyi tartıp o şekilde öğütücüye atarsanız iş görür.

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk
     
  9. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    Değirmen satılmış, forumdan biri mi aldı acaba ?
     
  10. vince

    vince Yeni Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    fiyatı ne kadardı acaba? merak ettim
     
  11. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    750 tl idi yanlış hatırlamıyorsam hocam.
     
  12. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    750TL idi super uygun
     
  13. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    satış devam ediyor tekrar
     
  14. DragonFly

    DragonFly Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    İlginç şeyler oluyor değirmen kıymete bindi aklanıp paklandı detaylı fotoğralar çekildi 1100 TL ile yeniden satışta ... hala uygun fiyatlı mı ? takdir sizin...
    https://goo.gl/nGyiQ7
     
  15. ozanyalcin

    ozanyalcin Yeni Üye

    Cevap: Uygun fiyatlı Fiorenzato F5 (Mazzer Super Jolly muadili)

    İlan aynı şehirden tekrar yayında ,yanlış hatırlamıyorsam fiyatı yükselmiş :)
     
  16. CoffeeBosnjak

    CoffeeBosnjak Aktif Üye

    Arkadaşlar Fiorenzato Doge D63 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? sanırım 63 mm değirmen .