Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

'Barista Yarışmaları ve Organizasyonları' forumunda MrHesap tarafından 20 Mar 2017 tarihinde açılan konu

  1. MrHesap

    MrHesap Isınmaya Başlayan Üye

  2. kadtas

    kadtas Yeni Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Oo süper , seve seve katılırım :)
     
  3. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Bir iş için Ankara da olacağım 21 mayısta. Festivale bir uğrayacağım :) O gün gelen varsa haberleşelim.
     
  4. Urikasit

    Urikasit Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Görebildiğim katılımcılar;
    Kuru kahveci mehmet efendi, kahve.com, esperro, fiero, baristocrat, coffee break, federal coffee, endonezya büyükelçiliği, mocaco.
    Çikolata klasmanında sadece Godiva.

    Bu kadar acı espressoyu hiç birarada içmemiştim. Evdeki arçelik'e dua ettim.
     
  5. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Cikolata festivallerinin kaderimi bu ya :(

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. moretimeforcoffee

    moretimeforcoffee Aktif Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Kahve fabrikası da vardı. Chemex- v60 yapan ender yerlerden biriydi.

    SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  7. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Gittigimiz takdirde kaç çeşit kahve icebilcegiz acaba 23 lira vermeye gider mı?yoksa gidip bir cafe de mı icelim
     
  8. Urikasit

    Urikasit Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Kapıdan giriş 20 TL.
    Tüm kahve içimleri ücretsiz, çoğu tatlı ve yiyecekler 3-5 TL aralığında ücretli.
    Her halükarda gitmeye değer bence.
     
  9. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    bilet almak gerekiyor mu önceden yoksa direk kapıdan para verip geçebiliyor muyuz acaba? çünkü gidersem dersten erken çıkıp gitcem.kaliteli kahve içemiyceksem boşuna yorulmak istemiyorum.chemex hario espresso içtiyseniz yorumlarınızı bekliyorum
     
  10. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    ve saat kaçta orda olduğumun bir önemi var mı?varsa en geç kaçta orda olmalıyım sizce.ona göre çıkmaya çalışcam
     
  11. Urikasit

    Urikasit Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    erken gidin, kalabalığa kalmayın derim.
     
  12. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    bu gün uğradım. Şerif Başaran (Master Barista) ı görmek gitmek için yeterliymiş verdiği önemli bilgiler için teşekkürler.
     
  13. coupe

    coupe Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Ben de bugün gittim ve çok başarılı buldum. Özellikle şerif başaran muhteşem bir adammış, çok takdir ettim. Nokta atışı çok iyi bilgiler verdi.
     
  14. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Biz sabah gidebildik. Öğleden sonra az durup kaçtık.

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  15. forgondor

    forgondor Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    baristalar derneği standına sordum ama gittiğinizi söylediler. 5,30 da çıktım zaten o zamana kadar göremedim sizi.
     
  16. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Evet o saatte çıkmıştım. :(

    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi