Ev eşyalarında ötv indirimi???

'Diğer' forumunda metehan tarafından 3 Şub 2017 tarihinde açılan konu

  1. metehan

    metehan Paylaşımcı Üye

    arkadaşlar böyle bir haber dolanıyor acaba bizim makineleri de etkiler bu indirim bilen var mı :D:D
     
    Son düzenleme: 3 Şub 2017
  2. Mr Rocket

    Mr Rocket Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    "ÖTV'nin yüzde 6,7'den sıfıra çekilmesiyle fiyatlarda da bu oranda (yüzde 6,7) indirim yapılması bekleniyor. " demiş haber siteleri. Dolar, avro almış başını gitmiş. %5-6 gibi indirimler pek bir şey ifade etmeyecek şu süreçte. Vestel kazansın diye yapmışlardır bence.
     
  3. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    Vatan İçin HAYIR 'lı olur inşallah
     
  4. bahadirxihsan

    bahadirxihsan Yeni Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    Kullandığınız makinenin üreticisi Vestel ni?
     
  5. bahadirxihsan

    bahadirxihsan Yeni Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    EVET inşaAllah iyi olur ekonomimiz için
    Bu platformu amacından çıkarmasak....
     
  6. cliocu

    cliocu Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    yeri burası değil belki ama 1200 TL ye kadar fazla özelliği olmayan TV öneriniz nedir.hic anlamam elektronik ten.
     
    Son düzenleme: 4 Şub 2017
  7. metehan

    metehan Paylaşımcı Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    yani şu gönderimi bile siyasete çektiniz ya tebrikler arkadaşlar :mad: :mad:
     
  8. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    Konuştuğumuz konuların (vergi muafiyeti, ötv, kdv, ithalat, gümrük vergisi vs.) ucu siyasete, devlete dokunuyor ama siyasi taraf sunulacak yer burası değil bence. (Kaldı ki tartışılan şey siyasi bi' mevzudan ziyade ülkenin geleceğini ilgilendiren tarafsız bir konu olarak ele alınmalı) Ülke olarak insanların tahammül sınırları artık çok düşük, kimse eleştiriyi kaldıramıyor maalesef.

    Konuya gelecek olursak, eğer indirim olursa espresso makineleri ve öğütücüleri de etkilemesi lazım çünkü bunlar elektronik ev eşyası kategorisine giriyor diye biliyorum. Her ne kadar euro-dolar uçmuş olsa da şuan kimse %6-7 indirimlere hayır demez. Ama ben her hangi bir ÖTV indirimi olacağını düşünmüyorum.Gerçek anlamda "İndirim" kelimesini duymayalı epey zaman oldu ondan da olabilir. :)
     
  9. lapterk

    lapterk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    Arkadaş nasıl böyle tahammülsüz olduk anlamıyorum, o HAYIR desin sen EVET de ne olur yani. Burada birisi sabaha kadar EVET veya HAYIR yazsa sanki fikrimiz mi değişecek. Biraz tahammül lütfen.
     
  10. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: Ev eşyalarında ötv indirimi???

    Bu tarz kdv, ötv indirimleri hiçbir zaman son tüketiciye tam olarak yansımıyor. Ya hükümet reklam için yapıyor (malum referandum yakın) ya da gerçek yapılsa da tüccar bunu fırsat bilip aradaki farkı cebe indiriyor. Maalesef dürüstlük milletimizden uzaklaşalı çok oldu.