Quest M3

aedemirci

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Eki 2016
Arkadaşlar, uzun zamandır ev tipi kahve kavurma makineleri ile ilgili okuyup araştırıyorum. En son Röstmeister sipariş etmiştim. Halen yolda. Bir taraftan da aklım hala drum ile çalışan sistemlerde. Bir de kontrollerin büyük ölçüde bende olacağı bir sistem de kafamı kurcalıyor. Çokça araştırdıktan sonra ev için fiyat/performans açısından bana göre en uygun seçeneğin Quest M3 olduğuna karar verdim. Forumda sanki kullanan bir arkadaş vardı. Belki başka araştıran arkadaşlar da olmuştur. Kullanan arkadaşlar bu ürünü nasıl temin ettiklerini paylaşabilirler mi ?
 

kaya

Hasan KAYA
Katılım
17 Şub 2016
Cevap: Quest M3

Quest M3 icin 1,400 USD gibi rakamlar okudum. Onun yerine ilginizi cekecebilecegini dusunerek bilgi vermek istedim. Hottop roasterin basic modeli (KN8828B-2K with adjustable timer and temperature) icin ureticinin vermis oldugu fiyat 1,300 US$ + 140 US$ kargo ucreti.
 

aedemirci

Yeni Kahvesever
Katılım
7 Eki 2016
Cevap: Quest M3

Cevap için çok teşekkür ederim. Hottop'ı da araştırdım. Quest'in esnekliği daha fazla. Yani bana daha fazla müdahale fırsatı sunuyor. Görsel olarak da büyük bir kavurma makinesinin mini versiyonu gibi durduğu için biraz daha hoşuma gitti açıkçası.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Üst