V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

'Kahve Yapım Teknikleri' forumunda OverdoseCoffee tarafından 21 Oca 2017 tarihinde açılan konu

  1. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Merhaba Arkadaşlar,
    Forumdan gelen istek üzerine V60 demleme ile ilgili bir video çektim. Eksiğim yanlışım varsa lütfen forum olarak bırakın.

    Sürç-i lisan ettiysek affola.

    https://www.youtube.com/watch?v=X5gviIi47Lw
     
    esavas ve mehmetaksit bunu beğendi.
  2. bulcum

    bulcum Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Faydalı bir video. Teşekkür ederiz. Bir sonraki kahveyi sizden alacağım inşallah. İyi çalışmalar.

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  3. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Gayet güzel olmuş kolun dert görmesin hocam
     
  4. ozgur

    ozgur Yeni Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Teşekkürler, bilgilendirici bir video olmuş, elinize sağlık.
    Kahvenin öğütme büyüklüğü üzerine bilgi verilebilirdi belki.
     
  5. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Teşekkürler. Her zaman bekleriz :)

    Teşekkürler :)
    Teşekkürler :) hmm evet unutmuşuz o kısmını. Başka videoda değiniriz o konuya da .
     
  6. merrtk

    merrtk Aktif Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    hocam video için teşekkürler. çok güzel detaylar ve teknikler göstermişsiniz. video'nun sol üst köşesindeki mantarlı cam karafta kahve çekirdeği saklanabilir mi bu arada? hava alıyor mu? ikea'da 12,5 tl aynısı var almayı düşünüyorum.
     
  7. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Çok ağzına kadar doldurmayıp (mantar kokusu bulaşmasın diye) kısa sürede tüketirsen ve güneşe mağruz bırakmazsan neden olmasın :) Biz cafede uzun süre kullandık. Mantar çok geçirgen değil ama ufak bir salınım yapmasına olanak sağlıyor. Ama ne kadar aç kapa yaparsan içeri o kadar oksijen giriyor. Evde kalabalık içiyorsanız sorunsuz. Ama teksen tavsiye etmem :)

     
  8. thewind

    thewind Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    istekte bulunanlardan biri olarak çok teşekkür ederim. ellerinize sağlık. devamı için takipteyim :)
     
  9. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Ne demek efenim ben teşekkür ederim :)
     
  10. taikiaeb

    taikiaeb Yeni Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Ersin videolar icin tesekkürler. Takipteyiz...
     
  11. OverdoseCoffee

    OverdoseCoffee Paylaşımcı Üye

    Cevap: V60 Demleme detaylı anladım *Videolu

    Ne demek abicim :cool:
     
  12. mehmetaksit

    mehmetaksit Paylaşımcı Üye

    Sizden izlemeden once de blooming sahfasindaki kahveyi döküyordum. Dogru yapiyormusum dedim. Elinize kolunuza dilinize sağlık.