İzmir kahve festivali

'Barista Yarışmaları ve Organizasyonları' forumunda odabekcisi tarafından 21 Tem 2016 tarihinde açılan konu

  1. odabekcisi

    odabekcisi Yeni Üye

  2. jackosman

    jackosman Aktif Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    Hocam verdiğin linkte her türlü bilgi mevcut ? Aldım kombinemi , oradayım ;)
     
  3. prfctm

    prfctm Yeni Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    Festivallerde ekipman satışı gerçekleşiyor mu?
    mesela BRUER soğuk demleme ekipmanı satışı yapan olur mu acaba.
     
  4. odabekcisi

    odabekcisi Yeni Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    kardeşim bende ordayım . Ama linkte daha firmalar yazmıyor , etkinlikleri kimler düzenlicek satış indirimleri olucakmı bunlar hakkında bilgisi olan varmı diye açtım konuyu.
     
  5. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    Hizmet bedeli, işlem bedeli diye diye 60 TL aldılar valla.
    İlk günün Cuma'ya gelmesi iyi olmadı, o gün mesai var.
    Keşke aradaki lüzumsuz şeyleri koymayıp 2 gün yapsalarmış.
    Katılacak arkadaşlarla burdan haberleşip birlikte gidebiliriz.
     
  6. odabekcisi

    odabekcisi Yeni Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    60 tl çok bencede umarım bu paraya değer, sönük bir festival olmaz.
     
  7. jackosman

    jackosman Aktif Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    4'ten - 8'e kadar oradaydım. Yarın da orada olacağım ;) Ben çok eğlendim ... Yarın orada olacaklarla bir görüşme yapılsa forumdaşlarla çok iyi olur.
     
  8. Yirgacheffe

    Yirgacheffe Necdet Âgâh - Bonarri Coffee

    Cevap: İzmir kahve festivali

    Satan olmaz hocam, İstanbul'da kimsenin rafında bile göremedik henüz Bruer 'i

    Ekipman satışı, gramajlı satış olur illaki
     
  9. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    2 gündür gidiyorum, yarın da gidicem.
    Petra, Espresso Perfetto gibi firmalar bekledim gelmemişler. Ekipman satışı tamamen endüstriyel pazara yönelik. Bu kötü olmuş.
    Cuma günü sakindi, üstadlarla bol bol sohbet ettim -ki iyi ki etmişim, bugün parti mitingi gibiydi. Utanmasa baristadan 3ü bir arada isteyecek tipler gelmiş. Her stantta 7-8 kişilik kuyruklar, verdiğimiz parayı kahve içerek çıkaralım mottosuyla yardıranlar vs vs.
    Yarın da sanırım aynı minvalde devam eder.
    Mekan güzel ama kapasite yetersiz. Seneye fuar gibi geniş bir yerde yapmaları şart.
    Bir de kapıda otopark mafyası var o da ayrı bir konu. Kaldırımdan para istiyor herif, vermedik tabi o ayrı. Yarın İzbanla gidicem.
    Gidecek arkadaşlar varsa orda sohbet edebiliriz.
     
  10. trblnfxn

    trblnfxn Paylaşımcı Üye

    Cevap: İzmir kahve festivali

    3 günlük festival gözlemim :
    -türkiyede toplam 10 tane bile çekirdek yok
    -o kadar açık kavuruyorlar ki tüm kahvelerde "baskın bir narenciye turunçgil" diye lanse ettikleri ekşi limonata tadı baskın. İçtiğim demlemeler değil ama espressolar diş kamaştırıcı
    -cuma günü akşamüstü ilk gittiğimde neredeyse tüm kafelerle kahve sohbeti yaptım. Dün ve bugün ise kahve sohbetini bırak takmaya bile imkan yoktu.
    -baristanın(?) birinden cortado istedim tarif ederseniz yapabilirim ancak dedi :) dövme ve sakal barista olmak için yeterli değil