Probador Colectiva

menes

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Mar 2018
Dükkandan satış yapıyor, hatta eskiye nazaran daha fazla aktif: instagramdan yapılan duyuruya göre bizzat uğrayıp almanın kargo ve paket masrafından tasarruf anlamında yarar sağlayacağını ve yanınızda kavanoz vb getirirseniz kahve için çevreci bir tutum olacağını söylüyordu. Hakeza TDS vs bakımından standardize edilmiş su bile alınabileceğini de..
 
D

drsuat

Guest
yeni kahveler
GACOKWE MİKROLOT, BURUNDİ
FINCA LA QUEJINA, GUATEMALA
SAN JOSE DE LORDES, PERU
BERITI TORE GRADE 1, ETİYOPYA
MUTHINGINI FACTORY, KENYA
UTEUZI NYERİ, KENYA
 
Z

ziyretci3

Guest
Natural Etiyopya İçin Rez deneyen olursa yorumlarını bekliyorum mutlaka.
 

menes

Yeni Kahvesever
Katılım
15 Mar 2018
Beriti Tore iki gündür demliyorum v60 ile ve gerek çekirdeğin kokusu gerek içimi çok hoş, lezzetli bir natural Etiyopya. (Etiyopya zaafımı seviyorum:D) Çekirdeğin kavrumu tam ayarında bence, karakteristiğini ortaya çıkarıyor. Comandante 25 clik (tozlar elendi), 90 derece su, 2.35 dk demlenme. Çiçeksi ve berry tatlar ön plandaydı ve bu da çok istediğim bir şey. Güçlü asidite, orta bir gövde ama uzun sürmeyen bir ağızda kalıcılığa sahip.
 

Maestro

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Eyl 2017
Konum
İstanbul
Abonelik aldıktan sonra çok sıkılmıştım probadordan ve 5 aydır sipariş vermiyordum. Beriti ile özlem giderdim desem yeridir. Epey güzel bir kahve tavsiye olunur..
 

esavas

Emir Savaş
Katılım
28 Ara 2015
Abonelikleri kahveye göre ayırmaları güzel olmuş, öbür türlü pek ekonomik olmuyor.
Ben şuan;
*Brezilya Fazenda Recreio
*Peru Lordes
aboneliğine girdim, fazenda recreio az önce espresso ile denedim, kahvem bittiği için degassing süresini bekleyemedim ama yinede hoş bir tat(orta asidite ve bitişte baskın bitter çikolata)aldım diyebilirim.
 

cerenaksu

Yeni Demleyici
Katılım
28 Haz 2019
Konum
İstanbul
Pazartesi akşamı Gesha'ların siteye ekleneceğini hatırlayıp siteye girmemle stokların tükendiğini görmem bir oldu :D Halbuki siteye de pazartesi yükleneceği söylenmişti, nasıl hızlı tükendiyse artık :D
 
Üst